拜唔拜四面神好?

MERRI
|

平時做開CD-R,見到好多人分享得到四面神既幫助,令我又想再去拜拜。原本打算今日去拜四面神,但今朝起身竟唔小心將用了多年既杯打爛,
我媽之後覺得一早打爛杯不好意頭,叫我今日出門小心點(佢唔知我想去拜四面神)。
聽完佢咁講,我就好忐忑不安,唔知去唔去好....

crystaljolie
|
我今日拜完,第一次去。最近工作不順,想去求下安心
MERRI
|
回覆 crystaljolie 的帖子

係咪去荃灣拜呀?
|
MERRI 發表於 18-7-30 09:37

係咪去荃灣拜呀?

係啊,荃灣竹林襌院
|
crystaljolie 發表於 18-7-30 09:52
係啊,荃灣竹林襌院

拜完個檔主送左條手繩俾我
jasmineoj
|
crystaljolie 發表於 18-7-30 09:52
係啊,荃灣竹林襌院
乜果度有四面神,唔係佛寺嚟㗎咩
|
有啊,我都係睇BK先知有,所以先第一次去。我本身都唔知
小Bling
|
你要信四面神先好拜,唔好貪得意人拜你又拜

全心信四面神,神係會幫助你,當然得到幫助後要多行善答謝四面神既幫助
coola
|
拜神最緊要誠心,猶豫/唔順心就唔好拜住,下次先
dder
|
coola 發表於 18-7-31 14:04
拜神最緊要誠心,猶豫/唔順心就唔好拜住,下次先

無錯,就好似有人誤信求咩都有,人去又去,最緊要自己覺得相信就去拜,求安心但吾係當交易
MERRI
|
回覆 coola 的帖子

係, 等放假時再去
toromama
|

點解咁好既,佢叫我買wow....
|
toromama 發表於 18-8-22 01:51

可能唔係檔檔送,可能剛好我遇到果檔係送咋。
dder
|
toromama 發表於 18-8-22 01:51

最上層個檔會送,但我要求粗身子彈殻先要加$30
suesami
|
條手繩有咩用處?
去拜 一份寶大概幾錢?