請問有無淘過類似蘋果的無線耳機?

melanieng
|
想淘過比仔用,唔知音質如何,我見有啲幾十至百幾都有。音質可接受已經可以。謝謝(emoji)
lyh80115
|
我同事買咗蘋果airpods同呢個crazybaby,佢話呢個音色、使用距離都好過airpods,支援藍牙5.0(蘋果産品mark高幾倍價錢好正常!)

而家五百幾,等佢特價三百幾可出手。

https://item.m.jd.com/product/7434722.html
claudiaman_86
|
回覆 melanieng 的帖子

我買左個幾十蚊既, 貪平~

以佢幾十蚊黎講, 已經好唔錯, 粗用好抵用, 又可以講電話同聽歌
發花癲小姐
|
claudiaman_86 發表於 18-7-30 14:33

可唔可以俾link我啊?thank you
szeszephoebe
|
我見到街邊檔有, 抄蘋果無線耳機款, $50
bbsau
|
melanieng 發表於 18-7-28 11:37
想淘過比仔用,唔知音質如何,我見有啲幾十至百幾都有。音質可接受已經可以。謝謝(emoji)
...

我買過,百幾蚊,諗住戴嚟跑步,但得半個鐘電,好後悔買咗
WULONGGANG
|
回覆 claudiaman_86 的帖子

有無Link啊
心平如鏡
|
claudiaman_86 發表於 18-7-30 14:33

可以比link ?謝謝
rachie
|

差一次電可以用多久?
host
|
係咪即係BLUETOOTH 呀?
小可愛11
|
lyh80115 發表於 18-7-28 19:23
我同事買咗蘋果airpods同呢個crazybaby,佢話呢個音色、使用距離都好過airpods,支援藍牙5.0(蘋果産品mark ...

好多劣評喎。
lyh80115
|
小可愛11 發表於 18-9-22 17:54
好多劣評喎。

京東唔同淘寶,唔滿意退貨都可以差評;淘寶就拒絕差評,好多退貨了事,無得評。
seenine
|
双耳无线蓝牙耳机迷你超小入耳塞式开车运动跑步挂耳式MYDUKES8隐形超长待机手机通用防水立体音可接听电话【包邮】
【在售价】159.00元
【券后价】129.00元
【下单链接】http://m.tb.cn/h.3TrqUEd
-----------------
复制这条信息,¥CJdSb4mVOqI¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
craiglam
|
小朋友用就用返有線算吧