邊度有小忌廉扭蛋機/精品賣??

StarfruitBB
|
請問有冇人知邊度有小忌廉扭蛋機or有佢d精品賣??thx~~
SJ6
|
StarfruitBB 發表於 18-7-28 11:45
請問有冇人知邊度有小忌廉扭蛋機or有佢d精品賣??thx~~

我都想知呀
我老公一年前扭俾我個神仙棒吊飾唔見左
綠茶新地
|

旺角新之城有一間
water_ma
|
淘寶

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-8-24 16:36
StarfruitBB
|
SJ6 發表於 18-7-28 14:55
我都想知呀
我老公一年前扭俾我個神仙棒吊飾唔見左
...

咁佢邊度扭架??
SJ6
|
StarfruitBB 發表於 18-7-28 16:05
咁佢邊度扭架??

日本
StarfruitBB
|
SJ6 發表於 18-7-28 16:09
日本

再去過
SJ6
|
StarfruitBB 發表於 18-7-28 23:21
再去過

無咗啦!! 下個月去中野搵下先
sweet__heart
|

旺角新之城有一間專賣小忌廉精品
StarfruitBB
|
SJ6 發表於 18-7-28 23:34
無咗啦!! 下個月去中野搵下先

希望你揾到
StarfruitBB
|
sweet__heart 發表於 18-7-28 23:39
旺角新之城有一間專賣小忌廉精品

thx ar~好耐冇去過喇,揾日要帶埋阿女去下,佢都好鐘意小忌廉
deby49
|
StarfruitBB 發表於 18-7-29 01:21
thx ar~好耐冇去過喇,揾日要帶埋阿女去下,佢都好鐘意小忌廉

間舖應該喺二樓,有大量小忌廉精品收藏,有好多仲係絶版的,充滿小時候的回憶....
SJ6
|
StarfruitBB 發表於 18-7-29 01:12
希望你揾到

如果搵到話你知
sweet__heart
|
StarfruitBB 發表於 18-7-29 01:21

估唔到原來係你女女鐘意,我仲以為係你自己,因為我細個果陣好鐘意架
StarfruitBB
|
sweet__heart 發表於 18-7-29 11:33
估唔到原來係你女女鐘意,我仲以為係你自己,因為我細個果陣好鐘意架
...

我自己都好鍾意架, 不過而家唔會走去買精品比自己喇, 係見阿女鍾意, 就比左個藉口去買玩具喇~
好似LEGO 都係, 買比阿女, 其實係順便滿足埋自己~~

tsung
|
綠茶新地 發表於 18-7-28 15:44
旺角新之城有一間

sharonhwyc
|
carousell 果d二手拍賣網都有~
王秋秋
|
StarfruitBB
|