愛。回家必唔睇單元

bchan928
|
愛。回家播左咁耐,有啲角色會中途加入
本身我每集都有追開,個自從加左湯圓圓個角色,我覺得同朱凌凌條線真係好悶,每逢講佢地兩個嘅單元我都會skip唔睇!
唔知有無人有同感或有其他組合你地又會有呢種感覺?
kcpak    發表於 18-7-29 00:01
23april23
|
bchan928 發表於 18-7-28 12:22
本身我每集都有追開,個自從加左湯圓圓個角色,我覺得同朱凌凌條線 ...

有同感,呢對最唔想睇。仲有講2姨都唔想睇
tszyan1001
|
Me3
抺茶雪糕
|
正確,一知有佢就唔會睇
|
本身我每集都有追開,個自從加左湯圓圓個角色,我覺得同朱凌凌條線 ...

我都唔like Miss Tong, 不過噚晚嗰集安仔同佢阿媽超好笑,又不能不睇喎!所以依舊集集睇囉
nancylaw1228
|

我都係,這對最悶
快d cut左佢地
angiehouse
|

湯圓圓條線真系悶左d,個紅三魚一出都好悶,其他就ok既,胡胡鬧鬧又半個鐘
Onlok
|
唔知點解一見miss tong講嘢就諗起唐老鴨。佢以前都叫性感尤物.....而家似卡通人物
alicemic
|
極唔like miss tong 一角, 樣已經唔順眼, 角式設定成隻怨婦咁, 而小鮮肉就無理頭迷咗落去搞到連law都唔讀, 睇到都唔開心!
cassie0025
|
我鐘意池子孝同美麗架, 唔知做咩事要整散孝同心魚
lopoto
|
23april23 發表於 18-7-28 12:24
有同感,呢對最唔想睇。仲有講2姨都唔想睇

劇透話下星期龔業返黎
同埋阿蟹差唔多係女主咁濟,屋企、OFFICE、甚至曹總都有條線寫到俾佢,好難無佢的戲

DoReMi媽媽
|
哩條感情線好鬼悶,其實我只想開開心心笑一餐,有KC,Terry, 大小姐先可以笑餐飽。
hamasaki
|
講朱凌凌無所謂, 但講湯圓圓就唔好睇, 唔鐘意湯圓圓角色同個人, 講野無表情甘唔知想點
bchan928
|
1773 發表於 18-7-28 12:27
我都唔like Miss Tong, 不過噚晚嗰集安仔同佢阿媽超好笑,又不能不睇喎!所以依舊集集睇囉
...

係呀!係呀!頭10分鐘真係悶到嘔,之後安仔同阿媽嗰度,我同我囝笑到咯咯聲!
Smallraindrop
|
好悶
hamasaki
|
lopoto 發表於 18-7-28 12:34
劇透話下星期龔業返黎
同埋阿蟹差唔多係女主咁濟,屋企、OFFICE、甚至曹總都有條線寫到俾佢,好難無佢的 ...
好鐘意熊若水, 好搞笑, 有時唔係講佢但佢出埸就好好笑

好似佢對眼整傷左都化妝化到紙紮公仔甘, 焦糖燉蛋兜又要幫人食死貓
bchan928
|
DoReMi媽媽 發表於 18-7-28 12:37
哩條感情線好鬼悶,其實我只想開開心心笑一餐,有KC,Terry, 大小姐先可以笑餐飽。 ...

大小姐無得輸
浩霆豬豬
|
如果果集主線係滕麗名,楊秀惠,湯盈盈我一定唔睇
DoReMi媽媽
|
bchan928 發表於 18-7-28 12:44
大小姐無得輸

直情無得輸
bchan928
|
hamasaki 發表於 18-7-28 12:44
好鐘意熊若水, 好搞笑, 有時唔係講佢但佢出埸就好好笑

好似佢對眼整傷左都化妝化到紙紮公仔甘, 焦糖燉蛋兜 ...

睇到你個留意諗返起都笑左