格力窗口機

yinyeung_mami
|
有冇人用緊.有冇咩型號推介.涼嗎?靜嗎?
無話可說
|
用緊,涼但唔靜
yinyeung_mami
|
無話可說 發表於 18-7-28 15:42
用緊,涼但唔靜
2匹會很嘈?可接受?

小華子
|
唔會再買佢,一啲都唔靜
無話可說
|
yinyeung_mami 發表於 18-7-28 15:46
2匹會很嘈?可接受?

我用1匹半,可以接受既,當初係貪平同快有貨
waynewon
|
嘈,如果開hi cool,成晚以為自己瞓緊街,好彩習慣戴耳塞瞓覺,下次換機會買返大金或珍寶。
v.sweet
|
waynewon 發表於 18-7-28 15:54
嘈,如果開hi cool,成晚以為自己瞓緊街,好彩習慣戴耳塞瞓覺,下次換機會買返大金或珍寶。 ...

咁誇張
wuwucancan
|
我長期開dry行機時有少嘈,又未去到好嘈(可接受)3/4匹房用
waynewon
|
v.sweet 發表於 18-7-28 16:12
咁誇張

冇誇張,試過有晚太累一落床瞓著咗,之後C6開冷氣,佢不嬲一開就hi cool,我一定開mid cool,瞓到半夜不停發夢自己瞓街,最終被嘈醒,拿拿聲較返mid cool再戴耳塞瞓。
Teletrend
|
yinyeung_mami 發表於 18-7-28 15:37

格分體ok,窗口好嘈!試下美的窗口機,我覺得Ok,但美的分體唔得
delana
|
千祈唔好買,唔凍,嘥錢,後悔
Winky889
|
千祈唔好買,我中伏,用了兩年已經壞,而且好嘈又唔涼
wy_yen
|
以前用過,覺得靜過rasonic。。。又涼過佢。。。-_-性價比算ok啦,在我來說
aset
|
yinyeung_mami 發表於 18-7-28 15:37

唔好買格力! 又嘈又快壞!!
selina1109
|

我用緊呢部,教協買,性價比高,夠冷而且晤係好嘈。反而我媽買日立小涼伴嘈到呢,叫師傅整過都係甘。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
patpat234
|
房用緊1匹 我唔覺嘈
ChammyMAMA
|
開利嘈唔嘈呀?
yanyan-mummy
|
夠凍吾嘈
gobaa49
|
用緊匹半,超嘈,起動嗰吓好大聲
Pr0udfish
|
delana 發表於 18-7-28 17:16
千祈唔好買,唔凍,嘥錢,後悔

全對!我之前都喺BK呻過,一啲都唔凍,完全嘥錢,超級後悔!