親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問你哋係喺當地機場買,定係鴨記買?有冇介紹邊隻好用?

珍珠宮

rabbitboyboy 發表於 18-7-28 18:14

香港買平d,我係HKTVmall 買$4x,鴨記買$3x
我女每日坐車睇YouTube,到第6日都好順,而且有通話,方便call grab

男爵府

AGa1111 發表於 18-7-28 22:06
我女每日坐車睇YouTube,到第6日都好順,而且有通話,方便call ...

剛剛係HKTVmall買左,依家$28/張乍

wcpcelia    發表於 18-7-29 19:14

大宅

sennywoo 發表於 18-7-29 14:12

請問邊度買$28/張? 我見佢仲係show$43/張。

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

珍珠宮

sennywoo 發表於 18-7-29 14:12

28應該得數據無通話

子爵府

我女每日坐車睇YouTube,到第6日都好順,而且有通話,方便call ...

多謝介紹 但佢個套寫住3gb,個名寫無限數據,咁其實係點呢?

珍珠宮

rabbitboyboy 發表於 18-7-29 19:17
多謝介紹 但佢個套寫住3gb,個名寫無限數據,咁其實係點呢?

數據就8日任用,但過左某個limit就限速,但影響唔大,因為我女成日youtube都最後果日都唔覺好慢
至於通話超過左100bath, 就可以去增值

子爵府

AGa1111 發表於 18-7-29 19:22
數據就8日任用,但過左某個limit就限速,但影響唔大,因為我女成日youtube都最後果日都唔覺好慢
至於通話 ...

Thx

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我買呢隻, 仲有通話費

子爵府

TMC3012 發表於 18-7-31 08:04
我買呢隻, 仲有通話費

請問邊度買?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

rabbitboyboy 發表於 18-7-31 12:19
請問邊度買?
TRUE 大象卡深水埗鴨寮街有

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

呢張如果唔洗通電話(只要data)可以用佢100baht upgrade到10GB 高速data。用完3GB跟住就會cap speed慢到出圖都唔掂。

大宅

rabbitboyboy 發表於 18-7-28 18:14

AIS,dtac happy, true 都冇乜分別,完全OK。AIS 如果唔洗用佢嚟通電話可以用佢100baht upgrade到10GB 高速data (3+7)。 用完佢基本3GB 會cap speed 係慢到好厲害。我自己係淘寶買,20元人仔到一張,好抵玩。

子爵府

eziznw 發表於 18-7-31 22:21
AIS,dtac happy, true 都冇乜分別,完全OK。AIS 如果唔洗用佢嚟通電話可以用佢100baht upgrade到10GB 高 ...

咁請問點樣用100b upgrade 去10gb? 就咁喺手機度做到?

大宅

rabbitboyboy 發表於 18-7-31 22:26
咁請問點樣用100b upgrade 去10gb? 就咁喺手機度做到?

Share比你。我打*777*7106#跟住會有短信confirm。我依家身在泰國係完全work冇問題。

大宅

rabbitboyboy 發表於 18-7-31 22:26

即係呢張同#2一樣。

子爵府

eziznw 發表於 18-7-31 22:51
即係呢張同#2一樣。

多謝分享 請問可否share 埋淘寶link?

大宅

rabbitboyboy 發表於 18-7-31 22:53
多謝分享 請問可否share 埋淘寶link?

【我在飞猪发现了一个不错的商品,赶快来看看吧。】http://m.tb.cn/h.3dHzBMb 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥jOeTbbEylpV¥后咑閞(emoji)淘♂寳♀(emoji)

我買的是最便宜那張,23元一張(我買時22.80元一張,升了少許)。

子爵府

eziznw 發表於 18-7-31 23:12
【我在飞猪发现了一个不错的商品,赶快来看看吧。】http://m.tb.cn/h.3dHzBMb 点击链接,再选择浏览器咑閞 ...

大宅

eziznw 發表於 18-7-31 22:47
Share比你。我打*777*7106#跟住會有短信confirm。我依家身在泰國係完全work冇問題。

...

我剛剛喺hktv mall買咗張$43蚊嘅AIS sim卡, 但係冇你圖示upgrade 去10GB嗰頁嘅。只有下面呢頁, 咁有無得upgrade呢?

SPJB Family - Sammy/Penny/Jason/Boris
梓滔(Boris) - 2006年9月25日出世 - 6.6 磅
卓熙(Jason) - 2001年1月18日出世 - 5.5 磅
http://hk.myblog.yahoo.com

首頁

尾頁

跳至