胎動會郁到痛嗎?

yingying1128
|
各位凖媽媽,你地胎動會郁到痛嗎?
我現在8個月左右,呢排郁到好痛!!
Paradisebird
|
yingying1128 發表於 18-7-28 18:18

我33周 有時佢踢到膀胱會唔舒服 但平時郁又未至於痛 你痛有冇規律架?定肚硬的時候痛?
koalalee88
|
yingying1128 發表於 18-7-28 18:18

會痛,大大腳踢
|
Paradisebird 發表於 18-7-28 18:35
我33周 有時佢踢到膀胱會唔舒服 但平時郁又未至於痛 你痛有冇規律架?定肚硬的時候痛?
...

肚硬又痛,佢踢同郁又痛,不過好似冇規律..
|
koalalee88 發表於 18-7-28 18:37
會痛,大大腳踢

簡直痛到標眼水
koalalee88
|
yingying1128 發表於 18-7-28 18:43
簡直痛到標眼水

試過 出世曳到飛起 百厭星一個
gigi^^
|

37週成日都踢到肋骨
Mongggc9
|
回覆 yingying1128 的帖子

嘩⋯踢得咁勁?!死啦搞到我都好驚tim!
我27週,早幾日都俾阿仔連環腳踢個胃踢到想嘔
|
Mongggc9 發表於 18-7-28 20:21
回覆 yingying1128 的帖子

嘩⋯踢得咁勁?!死啦搞到我都好驚tim!

唔好驚,反而要好好享受
hamsterma
|

我b個陣就成日踢我膀胱,好辛苦
Hung-lily
|
訓得超差,一時踢肋骨一時壓逼膀胱,每晚至少八九次,但就真係冇規律Bye the way,我係8月頭預產期
myself703
|
yingying1128 發表於 18-7-28 20:38
唔好驚,反而要好好享受

同意
JD930
|
yingying1128 發表於 18-7-28 18:43
簡直痛到標眼水

原來會痛到咁㗎
SAN_KEITA
|
Hung-lily 發表於 18-7-28 23:30
訓得超差,一時踢肋骨一時壓逼膀胱,每晚至少八九次,但就真係冇規律Bye the way,我係8月頭預產 ...

我都係咁呀,我都係8月頭預產期,而家剛好39週仲未有動靜,好想快d卸貨呀,好重了
haha748494
|
我又唔記得左,但應該唔會FEEL到好痛。
GCHK
|
會亞有時都郁得幾犀利㗎
Ashley_kyu
|
勁痛呀佢踢到我肋骨而家咳同打呃痴都會扯住痛
bobocheung65
|
超級唔舒服未到痛
agneau
|
yingying1128 發表於 18-7-28 02:43
簡直痛到標眼水

嘩,咁大力