強力推介 :Tom Cruise - Mission Impossible 6

sunnykiwi
|
剛睇完 4D, 非常刺激,場面震撼
happyty
|

Koala_Chu
|
請問故事同上幾集有冇關連?
clairebbb
|
我唔鍾意3D, 唔知有4D版. 睇咗2D, 一貫緊張, 幾好睇! 但始終最愛經典第1集
jimliu713
|
今日睇左, 好緊湊, 正!
jimliu713
|
sunnykiwi 發表於 18-7-28 19:10

請問4D 同3D 主要分別係咩?
bufferzone
|
jimliu713 發表於 18-7-28 20:49
請問4D 同3D 主要分別係咩?

4D 張椅會隨著劇情郁動;3D, 要戴立體眼鏡睇
bufferzone
|
睇左,都ok, 覺得好混亂
銀狐兔
|
bufferzone 發表於 18-7-28 21:01
睇左,都ok, 覺得好混亂

我都覺得好混亂……
MagDog
|
好好睇。緊張刺激。好多action. Tom Cruise 56歲一仲好fit. 好多時冇用替身。
JChan
|
明天睇早場
MCL 海怡 1125 $55
tsung
|

李露眉
|
Koala_Chu 發表於 18-7-28 19:30
請問故事同上幾集有冇關連?

Glau
|
我睇2D, 估吾倒都仲咁好睇,靚佬Tom
Koala_Chu
|
李露眉 發表於 18-7-28 21:50

thx
sunnykiwi
|

我今次本來想買 2D, 但得返頭兩行,見未睇過 4D, 老公話豪一次試下啦,點知呢,開始左 10分鐘我已經頂唔順,劇情已經好緊湊,張凳仲要chok 來 chok 去,根本專心唔到,於是自己去左門口諗住企到睇,點知個職員姐姐好 nice
sunnykiwi
|
sunnykiwi 發表於 18-7-28 22:07
我今次本來想買 2D, 但得返頭兩行,見未睇過 4D, 老公話豪一次試下啦,點知呢,開始左 10分鐘我已經頂唔順 ...

咁問我咩事,我講比佢聽,佢就叫我坐前面某一排無人坐嘅位,佢叫同事熄左果排凳嘅制,唔會郁,套戲好正,我張凳唔郁都睇到心跳加速

ccmoon
|
sunnykiwi 發表於 18-7-28 22:09

咁問我咩事,我講比佢聽,佢就叫我坐前面某一排無人坐嘅 ...

咁又幾貼心喎
JD930
|

我都諗住睇
lovelykitty
|
sunnykiwi 發表於 18-7-28 22:07
我今次本來想買 2D, 但得返頭兩行,見未睇過 4D, 老公話豪一次試下啦,點知呢,開始左 10分鐘我已經頂唔順 ...

我都唔鐘意4D張凳,好硬好唔舒服,而且放腳個位好怪窄,总之就係唔舒服