孖b早產求分享

711ma
|
因為妊娠毒血症,所以孖BB早產,分別1.77kg & 1.39kg, 會有學習遲緩嗎?求分享,謝謝!
o12345678
|
711ma 發表於 18-7-28 21:25
因為妊娠毒血症,所以孖BB早產,分別1.77kg & 1.39kg, 會有學習遲緩嗎?求分享,謝謝!
...

facebook 有個香港早產bb會 可以上去問下人
dsbop123
|
我自己早產7-8個月左右出世得3.2磅,唔識自己抖氣要陀alarm一停呼吸就響機,瞓咗成個月氧氣箱,讀書ok大學畢業,應該冇學習遲緩。而家醫學再進步咗應該唔使太擔心。
李露眉
|
我女32周,妊娠毒血,而家五歲.好健康
haha748494
|
只要護理得當,BB都可以健康成長。
711ma
|
...

謝謝你的分享(emoji)
711ma
|
o12345678 發表於 18-7-28 22:54
facebook 有個香港早產bb會 可以上去問下人

謝謝你的分享(emoji)
711ma
|
dsbop123 發表於 18-7-29 12:27
我自己早產7-8個月左右出世得3.2磅,唔識自己抖氣要陀alarm一停呼吸就響機,瞓咗成個月氧氣箱,讀書ok大學 ...

恭喜,已大學畢業,謝謝你的分享(emoji)
711ma
|
李露眉 發表於 18-7-29 13:05
我女32周,妊娠毒血,而家五歲.好健康

祝你小朋友繼續身體健康(emoji)(emoji),謝謝你的分享(emoji)
711ma
|
haha748494 發表於 18-7-29 16:06
只要護理得當,BB都可以健康成長。

好的,我會努力,謝謝你的分享(emoji)
Zoeyiuu
|
...

孖b幾多週出世?