想電直髮,但又唔想負離子咁死直,應電邊隻好

ricecooking
|
請問係咪kk treatment定直療好d? 咩價錢呢?
bbkq
|
ricecooking 發表於 18-7-28 23:54

直療好D,約千多
lovelyliz
|
直療
michellechiu02
|
ricecooking 發表於 18-7-28 23:54

Paimore好呀
直得黎又唔係塌果種
又有護髮功效
無咁傷
vanvan1999
|
bbkq 發表於 18-7-29 00:35
直療好D,約千多

但keep得耐嘛? 我都唔知有呢樣野, 我d頭髮整負里子都唔keep得耐!
ricecooking
|
咁直療係咪多數salon都有呢?謝謝大家
bbkq
|
vanvan1999 發表於 18-7-29 01:29
但keep得耐嘛? 我都唔知有呢樣野, 我d頭髮整負里子都唔keep得耐!

店主話半年
bbkq
|
ricecooking 發表於 18-7-29 10:42
咁直療係咪多數salon都有呢?謝謝大家

不是,你係facebook search 直療,
ricecooking
|
bbkq 發表於 18-7-29 13:00
不是,你係facebook search 直療,

謝謝
tsung
|
bbkq 發表於 18-7-29 12:59
店主話半年

jcstai
|
如果係屯門工廈內那間SALON我唔見意去, 我同個朋友都係長頭髮, 上次一齊去同一時間做咗直療(近頭頂的頭髮), 電髮(髮尾)及做咗個比較靚的焗油, 之後我哋兩個都覺得D頭髮好傷, 我誇張到洗完頭用護髮素都解唔開D頭髮 以後都唔敢貪平
ricecooking
|
jcstai 發表於 18-7-30 00:19
如果係屯門工廈內那間SALON我唔見意去, 我同個朋友都係長頭髮, 上次一齊去同一時間做咗直療(近頭頂的頭髮), ...

幾錢呢?可能唔係真藥水,實在太多奸商
leeleebaba
|
jcstai 發表於 18-7-30 00:19
如果係屯門工廈內那間SALON我唔見意去, 我同個朋友都係長頭髮, 上次一齊去同一時間做咗直療(近頭頂的頭髮), ...

我4月做過一次,我以前長期負離子髮質好差,做過果一次明顯順滑不過真的keep吾耐。我2個月
jcstai
|
ricecooking 發表於 18-7-30 08:08
幾錢呢?可能唔係真藥水,實在太多奸商
在網上見好多人話平靚正, 所以先至去, 賣單$900蚊, 我真係唔覺得好似D人講到咁好

jcstai
|
leeleebaba 發表於 18-7-30 08:15
我4月做過一次,我以前長期負離子髮質好差,做過果一次明顯順滑不過真的keep吾耐。我2個月
...
如果直療只KEEP到2個月又真係太短時間喎, 一盤估計都應該KEEP到4個月, 唔通你頭髮長得好快

leeleebaba
|
jcstai 發表於 18-7-30 08:30
如果直療只KEEP到2個月又真係太短時間喎, 一盤估計都應該KEEP到4個月, 唔通你頭髮長得好快

...

我就係覺得太短,今次去試第二間比人呃左,電左負離子呃我是直療現在直到好肉酸,好吾開心
jcstai
|
leeleebaba 發表於 18-8-2 21:27
我就係覺得太短,今次去試第二間比人呃左,電左負離子呃我是直療現在直到好肉酸,好吾開心
...
日日先頭, 頭髮可以長快D, 好快靚番.