老麥成日錯嘢

good_pig
|
加左錢轉即磨,比杯檸水我
拎去換,而家飲落係普通難飲咖啡
jwjody
|

上次買通粉。又係比錯。同埋pancake無左個糖漿有時無牛油。所以我而家通常check下先取走
good_pig
|
jwjody 發表於 18-7-29 11:13
上次買通粉。又係比錯。同埋pancake無左個糖漿有時無牛油。所以我而家通常check下先取走
...

我堂食,但個counter好多人...所以....算
crystal媽咪
|

試過無數次,所以我一定會檢查清楚先走
good_pig
|
crystal媽咪 發表於 18-7-29 11:21
試過無數次,所以我一定會檢查清楚先走

即磨同唔即磨,我見打開果刻好似冇錯,點知
crystal媽咪
|
good_pig 發表於 18-7-29 11:36
即磨同唔即磨,我見打開果刻好似冇錯,點知

而家啲人做嘢好唔上心
good_pig
|
crystal媽咪 發表於 18-7-29 11:37
而家啲人做嘢好唔上心

杯咖啡好難飲
crystal媽咪
|
good_pig 發表於 18-7-29 11:55
杯咖啡好難飲

貼錢買難受
good_pig
|
crystal媽咪 發表於 18-7-29 11:59
貼錢買難受

飲兩口算
yattepick
|
上次外賣畀漏薯餅,好彩有check 到
crystal媽咪
|
good_pig 發表於 18-7-29 12:03
飲兩口算

呢一兩年我好少去麥當勞
good_pig
|
crystal媽咪 發表於 18-7-29 12:40
呢一兩年我好少去麥當勞

我只想食薯餅
chanbaobb
|
我唔係成日去買外賣,但2次有1次會錯。真係次次買完都要好似驗屍咁驗,無錯先走。
Angelice-BeBe
|
一到暑假,麥記變左訓練營,好多暑期工。
買野更加更加要check...

前日小朋友買個雪糕新地筒,直頭係堆雪糕轉到斜晒,之後經理望到,幫手整過
crystal媽咪
|
good_pig 發表於 18-7-29 12:42
我只想食薯餅

薯餅算係最keep到, 汽水唔ok、薯條、包都麻麻地。 早餐個粉我試過冬天食。但係啲湯係暖……我放棄咗好耐

而家多數喺超市買啲薯餅,自己整嚟食就算。 有時幫襯只係為咗個玩具
waiyeee
|
尋日朝早買早餐拎走,一拎起個紙袋。喂咁輕既?即刻打開,原來少塊薯餅個餐得三樣嘢咋,一個包一塊薯餅一杯嘢飲,咁都可以漏
littlelittlepra
|
M記有檸水架?
我成日想飲熱野,都只識叫奶茶/熱朱,怕問有無檸水會俾人啤
good_pig
|
littlelittlepra 發表於 18-7-29 13:02
M記有檸水架?
我成日想飲熱野,都只識叫奶茶/熱朱,怕問有無檸水會俾人啤
...

我開個杯蓋個窿仔望入去咋
GloomBoy
|
再投訴佢
mollytsang
|
good_pig 發表於 18-7-29 11:11
加左錢轉即磨,比杯檸水我
拎去換,而家飲落係普通難飲咖啡
...

錯漏百出,比少嘢常發生,最經典是買板燒雞包欠舊雞都得嘅,以後唔會幫襯。