自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主:

今日工人放假,我帶埋bb去買早餐,竟然俾個紙袋我入面得幾張紙巾,塊薯餅呢 平時一定check,今日帶住bb冇check就中招

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 18-7-29 11:55
杯咖啡好難飲

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

試過2次比少左個包
第二次比埋單佢睇仲要幾個職員死撐話冇錯

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

今朝老公先話詢眾要求早餐出返加錢加大即磨咖啡喎! 我都想問幾時還我濃滑奶茶

放下自在

侯爵府

回覆樓主:

只能接受....投訴無用

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

宜家奶茶已唔好飲,諗住等人咪refill杯奶茶,點知佢話refill只可用茶包

大宅

回覆樓主:

尋日外賣漏薯餅, 趕時間, 沒有打去問

珍珠宮

回覆樓主:

暑假好多學生做, 收銀員都係,不是太熟悉要問人, 算吧啦

大宅

good_pig 發表於 18-7-29 11:11
加左錢轉即磨,比杯檸水我
拎去換,而家飲落係普通難飲咖啡
...

有次買十六元熱香餅歺,竟然比咗個早晨全餐

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

回覆樓主

外賣都試過好幾次執錯野比我,費事落去換,已經冇幫襯好耐

子爵府

減齡達人勳章

回覆樓主:

買2份早餐套餐,一眼都睇到漏左2個薯餅,開聲講漏左2個薯餅,個妹妹都係無反應,我再問係咪唔執俾我呀?最後要後面“針”野飲果個攞俾我

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

毒菇一味 發表於 18-7-30 08:22
買2份早餐套餐,一眼都睇到漏左2個薯餅,開聲講漏左2個薯餅,個妹妹都係無反應,我再問係咪唔執俾我呀?最 ...

真係

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-29 11:37
而家啲人做嘢好唔上心

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

我每次都會安慰自己,係醒嘅就唔駛做xxx啦 我當年都做過麥記,睇諒下呢排多左暑期工,俾啲機會年青人啦。
想認識多啲屯門友

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

小平媽媽 發表於 18-7-31 07:17
我每次都會安慰自己,係醒嘅就唔駛做xxx啦 我當年都做過麥記,睇諒下呢排多左暑期工,俾啲機會年青 ...

老麥已經好簡單,同埋果個唔係暑期工

公爵府

回覆樓主:

其實我懷疑佢整個system都有問題……唔係執漏,就執錯,一係就自動走材料,走汁……。上次買個菠蘿蝦堡,可以無咗塊菠蘿同汁……。買麥香雞又走汁,乾爭爭叫人點食?我拎走可以打開睇你有冇執少到,但唔通我要打開埋個飽去check你有冇少到嘢咩???

寶石宮

BGCOME08 發表於 18-7-31 07:52
其實我懷疑佢整個system都有問題……唔係執漏,就執錯,一係就自動走材料,走汁……。上次買個菠蘿蝦堡,可 ...

咪就係囉

大宅

回覆樓主:

真係要check清楚,成日漏比食物。我有次問拎黑椒仲要比個職員喝,我之後向佢經理講,我想要黑椒加你同事態度好差,經理就好好態度,比左幾包我。

大宅

以前買外賣唔會當面檢查紙袋裡面有無錯漏,覺得好似兜口兜面話佢唔信得過,感覺會有些少hurt佢,但係依家已經唔理,唔打開紙袋check清楚絕對唔會離開櫃枱!

男爵府

近年m記無論食物同服務都差了很多, 試過打去custom service反映,但連custom service態度都唔好, 好趕住收線....

首頁

尾頁

跳至