請推薦可以幫充值大陸支付寶或微信的找換店

snowing
|
問過幾間係街嗰D都無
ddkaka
|
snowing 發表於 18-7-29 15:15
問過幾間係街嗰D都無

有jm介意呢個

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
katie0921
|
問過幾間係街嗰D都無

我系荃灣充值,$20一次手續費。
laukkk
|
問過幾間係街嗰D都無

我又係喺街問幾間都冇,終於公司附近問到有啦,每單交易收35蚊人仔手續費,貴到吖,夠我買兩杯喜茶囉
snowing
|
katie0921 發表於 18-7-29 15:21

請問荃灣邊度?
比比
|
snowing 發表於 18-7-29 15:37
請問荃灣邊度?

我都想問
sukkiu
|
我葵涌區微信10蚊人仔一次,但我只充200元試下。話用香港信用卡一生人只可用1000蚊。一陣充多幾百,因明日要上大陸。
katie0921
|
snowing 發表於 18-7-29 15:37
請問荃灣邊度?

荃灣 兆和街 芙蓉山小巴站附近(荃記點心店對面)是新開的。

不要去街頭太興附近個幾間。每單要收30手續費。
katie0921
|
比比 發表於 18-7-29 15:38
我都想問

不要去街頭太興附近個幾間。每單要收30手續費。
Alex123
|
katie0921 發表於 18-7-29 16:00

不要去街頭太興附近個幾間。每單要收30手續 ...

每單30蚊手續費,如果只充幾佰蚊又真係好貴啊!
超過2%我都覺得貴。
snowing
|
sukkiu 發表於 18-7-29 15:45
我葵涌區微信10蚊人仔一次,但我只充200元試下。話用香港信用卡一生人只可用1000蚊。一陣充多幾百,因明日 ...

Thank you!
katie0921
|
Alex123 發表於 18-7-29 16:14
每單30蚊手續費,如果只充幾佰蚊又真係好貴啊!
超過2%我都覺得貴。

你講得啱呀!我都系充$500,仲要比30手續費,所以我冇系這間充。20元我都接受到。
ng
|
我想順便問下深圳行街食嘢,如果只想充值一種,支付寶定微信好呢?謝謝
JFNL
|
大圍火車站源記隔離果間增值一萬元以下手續費20元
比比
|
katie0921 發表於 18-7-29 16:00

不要去街頭太興附近個幾間。每單要收30手續 ...

Thx
cattz288
|
katie0921 發表於 18-7-29 15:21

請問佢用現鈔rate定滙款rate?
katie0921
|
cattz288 發表於 18-7-29 17:13
請問佢用現鈔rate定滙款rate?

現鈔
cattz288
|
katie0921 發表於 18-7-29 17:14
現鈔

thx!
1010mum
|
紅磡大沽街有一間,黃埔唐樓向紅磡灣中心有一間,都係冇手續費,直接按兌換率即時嘟入支付寶或微信。

個 rate 通常高過飛鳥幾蚊。
LoveDingdong
|
ddkaka 發表於 18-7-29 15:20
有jm介意呢個

想請問支付寶充值要收幾多付加費呢?
如果唔收付加費,甘好似好抵甘喎(如果我冇計錯數)!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊