想染髮,什麼色顯得皮膚白淨精神又減齡?

sabun
|
至怕帶金、帶橙、帶紅、帶黃的,好mk。
有乜易carry又不易fadeout?
金魚媽
|
sabun 發表於 18-7-29 22:03

其實得返藍綠紫啡灰?
都要睇咩年紀同平時咩打扮
cbeyond
|
黑髮, 黑襯白, 白色一定出。
黑髮幾時會覺得年齡大, 只有5顏6色先會覺得老野扮後生。
影月千弓
|
我多數染朱古力色
sweetheartb
|
sabun 發表於 18-7-29 22:03

Chestnut brown is my cup of tea!
flori
|
我染暖啡色,唔使化妝都唔會太過面黃
yk8ky
|
黑色,最白

行善積德,自然容光煥發
朱古力妹妹
|
啞啡色,好靚!
sabun
|
朱古力妹妹 發表於 18-7-30 02:35
啞啡色,好靚!

啞啡色耍漂嗎?會否易fade out?
sabun
|
cbeyond 發表於 18-7-29 23:01
黑髮, 黑襯白, 白色一定出。
黑髮幾時會覺得年齡大, 只有5顏6色先會覺得老野扮後生。
...

我有諗過染黑,但我現在是頭顶是黑(本身黑),下半部是啡,咁如染黑會否好實色,好假?
ChingyanPang
|
好近黑色既紫色
sabun
|
ChingyanPang 發表於 18-7-30 07:30
好近黑色既紫色

好近黑嘅蓝色可能都靓
ChingyanPang
|
sabun 發表於 18-7-30 07:31
好近黑嘅蓝色可能都靓

我岩岩染左覺得ok . 太陽下先見到又吾誇張
tsung
|
sweetheartb 發表於 18-7-29 23:05
Chestnut brown is my cup of tea!

seaman1982
|
我覺得黑髮或者幾乎黑的啡(會些人天生頭髮太黑就染少少會輕身D)會比較後生。
出街望下都知,現在少女很少染髮。
特別係金,一睇就覺得係因為有白頭髮先要染。
Koala_Chu
|
sabun 發表於 18-7-30 07:31
好近黑嘅蓝色可能都靓

本身啡底, 染過兩次 blue black, 不過好快甩
cecelc
|
灰紫靚呀
catvv
|
黑色