無無聊聊去睇碎碎fb

honeybibibibi
|
無追開,但9唔9 fb陣出黎就入去8下,不嬲知佢賣廣告多,但可能呢排佢生左「小小王子」有d唔鍾意佢既人又會留言鬧下串下咁,但見佢會反鬧架啵,真係O左嘴。

話說應該好多人都有話佢好叫自己d仔做「王子」,佢反鬧人低b/精神病患者,之後仲話佢地可能叫自己d仔女做「賤種」d人會用「王子公主」黎鬧返佢地。

其實作為藝人,雖則都係人,但反鬧行為我就覺得唔係咁好啦!

大家覺得呢?
Fionhohoho
|
我睇佢d fans圍爐取暖好攪笑
Ferfer88
|
又咁講。 我都叫自己個女做小公主。
佢係個BB媽媽點解唔可以咁叫自己BB呢! 都係愛佢的表先。
唔like咪唔好睇佢囉! 做咩好話佢改個仔做皇子。
呢啲叫先撩者賤。
申利: 我無睇開翠FB
|
honeybibibibi 發表於 18-7-30 01:10
無追開,但9唔9 fb陣出黎就入去8下,不嬲知佢賣廣告多,但可能呢排佢生左「小小王子」有d唔鍾意佢既人又會 ...

佢自己的Facebook,無呼籲大家加入喎,我都係因為Facebook間中彈佢出來而睇到,無特別感覺!我見有D人特登入去撩事鬥非,真無聊
ivycwl
|
我好怕人叫自己仔女做公主王子,自己係屋企叫,冇問題。唔明點解係同外人都咁叫。
wcpcelia    發表於 18-7-30 16:24
wannabe118
|
ivycwl 發表於 18-7-30 06:41
我好怕人叫自己仔女做公主王子,自己係屋企叫,冇問題。唔明點解係同外人都咁叫。
...

係囉 呢d行為係自戀爆棚 (我覺得佢真係當正自己個仔係王子)
八婆仔@
|
點解一般人可以係FB鬧人,但被圍攻者唔可以反擊?如果攻擊小朋友,媽媽起勢反擊我覺得可以理解。

不過我無小朋友,亦唔係碎碎Fans ,我只從常理去理解咋
lavender_baby
|
我諗做人媽媽嘅,自己仔女無理俾人鬧、仲要係用惡毒字眼,真係好少會忍得住唔還拖囉
angiehouse
|
ivycwl 發表於 18-7-30 06:41
...

有時見到細細個就幻想自己系公主,香港小姐,有朋友話想車把佢
simple430
|
我有個朋友叫自己個仔做衰豬 , 名稱一個 , 自己點叫鐘意咪得囉 , 查你屎真係王子 , 但係我眼中只係一個廢老
tsung
|
冇睇佢FB
wcpcelia    發表於 18-7-30 16:24
tomato100hk
|
識得有人叫自己個女做格格,職自己為奴婢!
ivycwl
|
tomato100hk 發表於 18-7-30 07:57
識得有人叫自己個女做格格,職自己為奴婢!

痴得好嚴重
Cclong19
|
無睇開佢既野
但覺得雖然佢係藝人 要注意自己言行舉止
但而家啲人講野又真係乞人憎啲
唔係個個都頂得順啲人既說話
losttoa
|
我從來冇叫自己仔王子
TMC3012
|
EQ真係好重要
catiou627
|
losttoa 發表於 18-7-30 08:10
我從來冇叫自己仔王子

我覺得叫"寶貝"都好肉麻雖然仔女真是父母的寶,但真係叫唔出。
losttoa
|
catiou627 發表於 18-7-30 08:22
我覺得叫"寶貝"都好肉麻雖然仔女真是父母的寶,但真係叫唔出。
...

其實等於外國人叫baby,接受度高過王子公主
PrettyWife2013
|
唔係佢fans, 但從媽媽角度,自己點叫仔女係自己既事,關旁人咪事。你地唔鍾意賣叫人地BB, 小朋友囉。好多家長都係”BB豬”, 「傻豬」,「臭B」,「小春雞」,「小籠包」,「蝦餃」。唔通呢D就OK,皇子,公主,咯咯,就唔得咪。都係一樣姐。
cassy_w    發表於 18-7-30 09:31
jaycee_mami
|
她餵只得3個月大的BB食鈣片, 我終於明白點解網友咁憎佢, 太過份了.