親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇jm買過呢個pass可以分享下? 我會去movie world & sea world,計落好似好扺,如果八個人去想買兩套10 pack passes,唔知係咪食指定食物呢?

男爵府

chhappy 發表於 18-7-30 11:49
有冇jm買過呢個pass可以分享下? 我會去movie world & sea world,計落好似好扺,如果八個人去想買兩套10 p ...

我岩岩用過,佢有指定餐廳同小食亭, 我2大2小,只去Movie world同sea world, 食唔哂, 最後打包返去當晚餐, 佢啲set其實都幾大份,同埋好多只可以揀burger and chips或者sandwich, 食到有啲厭, 另外佢唔包飲品要自己買

wcpcelia    發表於 18-7-30 16:13

男爵府

回覆樓主:

我啱啱去完sea world無用過要左份3文治都係A12,Kid's Lunch都係A12,係老公份burger w/soft drink貴dd A21。

Movie World無食野,但我見熱狗都好似係A11。

子爵府

chhappy 發表於 18-7-30 11:49
有冇jm買過呢個pass可以分享下? 我會去movie world & sea world,計落好似好扺,如果八個人去想買兩套10 p ...

其實有冇dream world + sea world package, 我見親都係 m + s.

男爵府

BK Milk勳章

taifat 發表於 18-7-30 14:53
我岩岩用過,佢有指定餐廳同小食亭, 我2大2小,只去Movie world同sea world, 食唔哂, 最後打包返去當晚餐 ...

謝謝資料
我係2大2小,都諗住買呢個package
分3日食,應該ok 嘅

男爵府

BK Milk勳章

wendyyy 發表於 18-7-30 15:40
其實有冇dream world + sea world package, 我見親都係 m + s.

唔同公司,無package

男爵府

kmpurin 發表於 18-7-30 16:02
謝謝資料
我係2大2小,都諗住買呢個package
分3日食,應該ok 嘅

分3日應該OK, 2日就太多
建議喺movie world食Ben and Jerry, 感覺上係最抵食嘅snack, 我地食左4個 其餘果D就一般

子爵府

kmpurin 發表於 18-7-30 16:03
唔同公司,無package

原來係咁, thanks.

大宅

taifat 發表於 18-7-30 16:14
分3日應該OK, 2日就太多
建議喺movie world食Ben and Jerry, 感覺上係最抵食嘅snack, 我地食左4個 :wahah ...
請問個package喺邊度買?大約幾錢?

另外,這兩個樂園可唔可以自己帶食物或者飲品,會唔會好似迪迪尼咁 check 袋?

男爵府

tinkerbell2004 發表於 18-8-1 20:01
請問個package喺邊度買?大約幾錢?

另外,這兩個樂園可唔可以自己帶食物或者飲品,會唔會好似迪迪尼咁 ch ...

我喺呢度買,A99.9
https://themeparks.com.au/buy/extras/hunger-buster

我見好多人都自己帶食物和飲品,入口無人check袋

大宅

taifat 發表於 18-8-2 19:25
我喺呢度買,A99.9
https://themeparks.com.au/buy/extras/hunger-buster

個package 都抵

男爵府

taifat 發表於 18-8-2 19:25
我喺呢度買,A99.9

我剛買左1 set, 將去兩個theme parks, 請問每間食店是否已限定換咩餐? 一個餐份量夠一個大人嗎?

男爵府

chhappy 發表於 18-8-3 09:26
我剛買左1 set, 將去兩個theme parks, 請問每間食店是否已限定換咩餐? 一個餐份量夠一個大人嗎?
...

有D有限,有D無,你出示張ticket,佢會話你知邊D可以換。如果你換burger chips果D,份量都大,我老公食唔哂, Sea world我地換左lunch box俾小朋友,佢地又係食唔晒,可能我地食左早餐先去,所以唔係好餓

大宅

請問 Movie World 的餐店有 family set (e.g. 4人餐) 嗎?

大宅

kimmyu 發表於 18-8-3 16:05
請問 Movie World 的餐店有 family set (e.g. 4人餐) 嗎?

Yes, soft drink free to refill

大宅

回覆樓主:

使不使print出黎? 因人已到GC, 定就咁show email

男爵府

connie_51 發表於 18-8-15 05:08
使不使print出黎? 因人已到GC, 定就咁show email

我印出來,我計過呢張嘢食左大約A200,真係抵到冇朋友呀!

大宅

chhappy 發表於 18-8-15 06:31
我印出來,我計過呢張嘢食左大約A200,真係抵到冇朋友呀!

如果冇print得不得?

大宅

taifat 發表於 18-8-3 13:01
有D有限,有D無,你出示張ticket,佢會話你知邊D可以換。如果你換burger chips果D,份量都大,我老公食唔 ...

Lunch box在sea world 邊樹?

大宅

回覆樓主:

有咩食推薦,我現在sea world, 過2日去movie world

首頁

尾頁

跳至