有冇準媽媽訓教會訓到出晒汗??

rarara415323
|
有冇準媽媽訓教會訓到出晒汗??我間中會甘, 唔知正唔正常
pear000
|
回覆 rarara415323 的帖子

我成日都會覺得好熱,有時都會瞓到成身汗, 不過唔係成日係咁, 老公唔在隔離瞓我都會覺得好熱, 我估係BB加埋自己溫度所以咁熱..............
rarara415323
|
回覆 pear000 的帖子

我會訓到背隻, 腳都出汗.....
cpycpyhelen
|
rarara415323 發表於 18-7-30 14:32

我開左冷氣都可以熱到出汗
yingying1128
|
cpycpyhelen 發表於 18-7-30 18:11
我開左冷氣都可以熱到出汗

我都係
cpycpyhelen
|
yingying1128 發表於 18-7-30 18:30
我都係

我已經開24度依家會露腳訓,只蓋住個肚
Missto
|
rarara415323 發表於 18-7-30 14:32

我都系咁
肥肥catcat
|
我都會呀。。。唔知點解,但又唔係成日係咁,間唔時
twtw2017
|
開住冷氣,淨係用被袋蓋住個肚,都訓到出晒汗...
|
我都係!!
喺公司直情長期開住風扇仔
SAN_KEITA
|
我都會呀,好正常,因為自己同bb兩個人嘅體溫加埋,一定會比以前高左,好易出汗
haha748494
|
開冷氣開大D,可能系訓得太耐。
Misspeach
|

我都有 不過唔係每日 一星期一次倒
睇左中醫 就無再咁流汗法
sweetilife
|
pear000 發表於 18-7-30 14:35

我成日都會覺得好熱,有時都會瞓到成身汗, 不過唔係成日係咁, 老公唔在隔離瞓我 ...

我初期係咁,但進入中間就無無啦,中醫話係虛喎
smoonc
|

我都係,中醫成日話我燥,叫我諗少啲平靜啲
BorntobeFree
|
我嗰時陀女朝早訓醒成日個心口都濕哂
agneau
|

係,冇陀B時訓覺時日凍,而家時日熱。

yysyy
|

我本身係寒底, 但懷孕後都有你這個情況很怕熱
pear000
|

我呢2日食返中藥, 好似好啲,唔會瞓到熱醒