渣打終於出新銀紙喇

siumingpang
|

之前仔仔補習嘅關係,所以就like左張欣欣個page,不過因為學歷問題有時唔太睇得明,哈哈 今次佢出篇文本身都冇咩留意,睇真啲原來係講緊渣打會出新銀紙,好似仲幾靚咁 各位鍾意渣打嘅JM可以搶先去換喇

https://www.facebook.com/standardcharteredhk/videos/1845433562216596/?hc_ref=ARQ31j31FOy5S4WhG14Sn_kjc_3gpKa3llgBBzh0ml6F7gX8U8sNGZ5nhBEWLcAbXiM
charmingsam
|
新紙幣好有特色呀!
schi
|
出新鈔新聞講咗成個星期啦喎!你要從呢位人兄fb先知?還是佢有秘料公開,唔明
TraceyBB
|
之前睇新聞話渣打咁多張連埋一齊會出現有條線埋會變左獅子山, 我覺得幾特別, 自己都想留一套
JD930
|
TraceyBB 發表於 18-7-30 16:49
之前睇新聞話渣打咁多張連埋一齊會出現有條線埋會變左獅子山, 我覺得幾特別, 自己都想留一套 ...

又幾有意思
Poyau
|
條片拍得幾好
mocha20150323
|
TraceyBB 發表於 18-7-30 16:49
之前睇新聞話渣打咁多張連埋一齊會出現有條線埋會變左獅子山, 我覺得幾特別, 自己都想留一套 ...

好特別wor!一定要留!另外,特別鐘意500蚊果張呀!
洋洋
|

TraceyBB
|
JD930 發表於 18-7-30 16:51
又幾有意思

係呀, 睇唔睇得出就見仁見智啦, 但我覺得算係有心思

wcpcelia    發表於 18-8-1 12:25
tansyneko    發表於 18-7-30 17:09
JD930
|
TraceyBB 發表於 18-7-30 17:03
係呀, 睇唔睇得出就見仁見智啦, 但我覺得算係有心思

係喎 唔知幾時開始有得買
TraceyBB
|
JD930 發表於 18-7-30 17:11
係喎 唔知幾時開始有得買

唔係買架, 遲D出左就可以換, 因為尼D唔係紀念鈔
bks2014
|
siumingpang 發表於 18-7-30 16:18
之前仔仔補習嘅關係,所以就like左張欣欣個page,不過因為學歷問題有時唔太睇得明,哈哈 今次佢出篇文本身都 ...

你的消息很不靈通, 這新聞由24號開始已經熱烈討論了
而且不只是渣打,連匯豐銀行及中國銀行都出新鈔

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
王秋秋
|
jollyma
|

我都唔多明,一路睇以為自己睇錯標題,睇到第五行先知冇睇錯,但關個補習老師咩事?
siumingpang
|
回覆 schi 的帖子

前排無咩留意新聞呀 係呢排上FB先睇到有新鈔消息
kittyChing
|
新聞時事一D都唔留意
siumingpang
|
回覆 kittyChing 的帖子

真係無咩點睇過
siumingpang
|
jollyma 發表於 18-7-30 17:57
我都唔多明,一路睇以為自己睇錯標題,睇到第五行先知冇睇錯,但關個補習老師咩事?
...
無乜關係架 不過係咁岩碌到佢個FB見到咋
joanneqq1205
|
之前都有睇過張欣欣D文
有時都幾有味道
siumingpang
|
joanneqq1205 發表於 18-7-30 18:40
之前都有睇過張欣欣D文
有時都幾有味道
我都係咁岩睇到 無乜睇過佢D文