史x福泳會差爆,以後唔報

fionaleungpf
|
真係差爆,堂堂唔同老師,有上老師情緒有問題,心情唔好就鬧細路,搞到我個仔學完番黎喊,浪費金銀,以後唔再報
報泳會都係小心選擇,唔好貪方便....
tansyneko    發表於 18-10-9 13:42
cake05    發表於 18-10-5 22:52
lilyhung18
|
回覆 fionaleungpf 的帖子

絕對同意!
Poyau
|

小談心
|
fionaleungpf 發表於 18-7-30 21:11
真係差爆,堂堂唔同老師,有上老師情緒有問題,心情唔好就鬧細路,搞到我個仔學完番黎喊,浪費金銀,以後唔 ...

我今年第1年學游水,仔3歲,我都係報呢間,有私人池那分店,我同意佢堂堂學生人數,老師不固定,但我仔學得好好,學左約7堂左右,已經可以拎浮板踢水向前游,唔需要再去手就。

阿仔有話教水哥哥惡,佢都有驚,但睇返同期朋友 ,私人教果啲,可能老師太有愛心,進程同我小朋友差幾遠。

我個人認為,係要迫一迫啲小朋友嘅潛能先迫到出嚟

不過每個父母要求嘅野不一樣,我當初學都唔係致在佢學識,咁細個我都冇想過會學識,但求感受一下學游水,唔好驚水就算。
fionaleungpf
|
小談心 發表於 18-7-30 22:02

我今年第1年學游水,仔3歲,我都係報呢間,有私人池那分店, ...

堂堂老師唔同人,進度堂堂唔一樣,今堂level7,下堂可以去番level 1,激爆

今日個instructor 情緒仲有問題,心情唔好睇個樣都知,又粗手粗腳整亞仔個頭,搞到佢泳鏡入水,亞仔個泳鏡入水,整番d水出黎,竟比個instructor 發神經咁鬧我個仔,話掉左佢個泳鏡,仲話xxx(亞仔全名)我認住你....
什麼事認住我個仔?一個二三十歲同個六歲講句咁概說話,我唔理你咩水咩事啦,搞咩春呀?我個仔係你仇人?認住佢係街見到打佢?

如果鬧佢是令佢技術有改善我接受,但比個發洩個人心情,我唔會貼錢買難受

當然,以我觀察左咁多堂,唔係所有教練都係咁,但有一半都有問題,好唔好就睇好唔好彩

聽日又要打去嘈爆叫refund....
後悔&後悔&後悔....

ailHO
|
邊有理由會refund ?

Jessy
|
邊會有得REFUND, 至多咪比你轉教練或者轉去其他地區.
wcpcelia    發表於 18-7-31 10:18
Locherry1215
|
我仔上左2年,跟同一sir, 無問題喎。
我個sir 都有點惡,先聽教。
佢堂好爆,7-8人。
ChingyanPang
|
呢間野好多人都話吾得
noel-chan
|
這間真係唔掂,浪費時間,我仔學了一年咩都唔識,有d同學仔學了三年先學識三式
wcpcelia
|
JoeyPC
|
前年阿女話想學游水都報左屎丹福, 原本鍾意游水既佢遇到惡教練都喊住咁上堂,最後有5 堂直情唔上豪俾左,學左半年都唔識游
tanping
|
堂堂換教練嘅就完全唔會考慮
NICOLE123
|
年年有人講,但年年都有人中伏。
cake05    發表於 18-7-31 12:40
cake05
|
yuenmanapple
|
咁請問有冇邊間泳會係OK 㗎?
moniko
|
貪平係咁
我都貪平, 志在有人睇仔玩下水。 千其唔好期望會學得識。
一個睇幾個, 有機會出事, 俾我都燥底。 d教練其實好辛苦。
maggiemoomin
|
moniko 發表於 18-7-31 15:23
貪平係咁
我都貪平, 志在有人睇仔玩下水。 千其唔好期望會學得識。
一個睇幾個, 有機會出事, ...

(emoji)(emoji)我都係
志在小朋友有人睇住玩下水
平平地又就腳!

JoeyPC
|
仲有係阿女發燒流鼻水,因醫生紙係上堂前日,不是正日, 所以無得請病假,唔通發住燒都來游水咩!唯有又蝕一堂俾佢無得補堂
kathysiu829
|
同意!