有冇有醫德有料的醫暗瘡(青春期)醫生介紹?

sabun
|
呀女成面暗瘡,好心痛,之前睇中環黎湛輝,點知塗藥膏塗到爛臉敏感,呀女不夾他,有冇其他醫生介紹?
siusei
|

中環楊志強
sabun
|
siusei 發表於 18-7-30 23:33
中環楊志強

贵嗎?
siusei
|
sabun 發表於 18-7-30 23:34
贵嗎?

幾年前我個女睇濕疹都千六蚊左右,睇咗一次已經好快見效。我覺得都幾貴,但起碼唔洗左搵右搵,左試右試,慳返時間,阿女唔洗咁辛苦。當日喺診所等見醫生時,眼見都有兩,三個中學生係醫暗瘡。
hellomiki
|
我女都是好多暗瘡
sushiroll
|
sabun 發表於 18-7-30 23:28
呀女成面暗瘡,好心痛,之前睇中環黎湛輝,點知塗藥膏塗到爛臉敏感,呀女不夾他,有冇其他醫生介紹?
...

我有睇開個皮膚科醫生, 係中環, 好細心, 是女醫生, 以前係港安做
happylife1210
|
...

我阿囡睇暗瘡睇中環陳衍里,食藥加搽藥膏,食一個療程三個禮拜!
QUEEN314
|
回覆 sabun 的帖子

香港仔林x 民,我仔當年暗瘡睇佢,食藥+ 洗面loction
karenlyk
|
sushiroll 發表於 18-7-30 23:46
我有睇開個皮膚科醫生, 係中環, 好細心, 是女醫生, 以前係港安做

可否介紹?我唔想亞女變月球面
sushiroll
|
karenlyk 發表於 18-7-30 23:53
可否介紹?我唔想亞女變月球面

我pm你呀! 佢因為有睇普通科, 其實一般見醫生都係800, 係用特別藥貴d, 但一定有醫德! 佢係我同我好多朋友ge family doctor, 可以放心睇, 帶你舊醫生比嗰啲cream 比佢睇下, 我上個月先係佢度攞暗瘡藥膏

不過青少年真係好多時食藥先得, 我以前都有

tsangnetnet
|
中環李祖祺
皮膚科
大約$300 但D姑娘好臭串,冇得預約
孔雀藍
|
sushiroll 發表於 18-7-31 00:04
我pm你呀! 佢因為有睇普通科, 其實一般見醫生都係800, 係用特別藥貴d, 但一定有醫德! 佢係我同我好多朋 ...
我仔都係成面暗瘡,可以pm資料嗎?謝謝
sushiroll
|
孔雀藍 發表於 18-7-31 00:09
我仔都係成面暗瘡,可以pm資料嗎?謝謝

好呀 我pm你
karenlyk
|
sushiroll 發表於 18-7-31 00:04
我pm你呀! 佢因為有睇普通科, 其實一般見醫生都係800, 係用特別藥貴d, 但一定有醫德! 佢係我同我好多朋 ...

多謝你!
sushiroll
|
karenlyk 發表於 18-7-31 00:46
多謝你!
唔洗 唔洗! 希望幫到你
wcandtt
|
我仔食A酸,2星期之後已經好左7成,但要驗肝的
嘉豬媽媽
|
...

荃灣 葉祺焜
wawaliluk
|
wcandtt 發表於 18-7-31 00:55
我仔食A酸,2星期之後已經好左7成,但要驗肝的

可否pm醫生資料,thx
wawaliluk
|
sushiroll 發表於 18-7-30 23:46

sushiroll
|
wawaliluk 發表於 18-7-31 01:21

好 冇問題