2018年12月廣華媽媽揮手區

YY_bibi
|
有無2018年12月喺廣華生的,一齊交流下^o^
ytyccwchs
|
YY_bibi 發表於 18-7-31 01:14

我呀(emoji)(emoji)‍♀️
joii
|
YY_bibi 發表於 18-7-31 01:14

我都係
wynnlitheboo
|
舉手
YY_bibi
|
我12月尾,我啱啱先做完第一產檢,你地呢?
siusiubomama
|
我都係,仲未做廣華產檢
小米仔Mum
|
YY_bibi 發表於 18-7-31 21:25
我12月尾,我啱啱先做完第一產檢,你地呢?

後日做,請問第一次要做乜?
YY_bibi
|
小米仔Mum 發表於 18-7-31 22:03
後日做,請問第一次要做乜?

去到量血壓,體重,驗尿(自己帶去)、姑娘問問題了解家族病歷、之後抽血,抽完就等見醫生
chaxxcha
|
我啊!!!!!!
chaxxcha
|
大家有無興趣wtsapp開個12月廣華谷啊?
wwwyyyi
|
chaxxcha 發表於 18-8-1 00:35

好呀

wingyan1206
|
chaxxcha 發表於 18-8-1 00:35

我都係12月廣華生,可唔可以加埋我呀,唔該哂
chaxxcha
|
wingyan1206 發表於 18-8-1 12:30
我都係12月廣華生,可唔可以加埋我呀,唔該哂

好啊 我pm u
chaxxcha
|
已經開左廣華谷na 有12月廣華媽媽想join可以pm我:mother:
janice2601
|
可以pm我嗎?
turtle0425
|
想加入12月廣華媽媽GROUP架
請PM我
irenechak
|
回覆 turtle0425 的帖子

我都係12月廣華生第二胎,可唔可以加埋我呀,唔該哂
kat_jerry
|
chaxxcha 發表於 18-8-1 13:22
已經開左廣華谷na 有12月廣華媽媽想join可以pm我:mother:

Hi, 我係12月18 預產,可以入group嗎?
chaxxcha
|
turtle0425 發表於 18-8-2 14:59
想加入12月廣華媽媽GROUP架
請PM我

pm u
chaxxcha
|
irenechak 發表於 18-8-3 22:54
回覆 turtle0425 的帖子

我都係12月廣華生第二胎,可唔可以加埋我呀,唔該哂

pm u