夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你老公早有預謀,
而「瞓醒唔見你」可以係上完床,
亦可以真係揼完骨,
問題係佢呃你,
佢和個女人就算真係普通朋友,但可以親密到過夜?
而呢個女人block得佢就明顯身有屎,
現在好多姣婆在交友網站揾男人,
而你老公似係新手,
可能未成功已被你發現,
但佢已經有呢個心,
平時有冇疏忽夫妻生活?
先cap低條女資料,
再搵下佢地點搭上,
摷下Wechat 和網上討論區,
叫你C6去驗性病和掌握返經濟大權,
有需要就見埋婚姻輔導,
然後再觀察。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Sandra888 發表於 18-8-5 01:10
回覆 emchiu 的帖子

無換,距本來都無打算過夜,真係個女人話最近好累想去dup骨,我老公最近做嘢又辛苦, ...

最大問題係你老公呃住你約個女人,
Set頭扮靚搏乜?
而個女人如果身冇屎,點會突然block你老公。
究竟佢地點識?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Sandra888 發表於 18-8-5 01:15
回覆 小虎豬媽媽 的帖子

我地有commin friend, 我已經問咗啲朋友,距地應該真係無嘢。 ...

所謂common friend 係男人?
一般「朋友」都唔會睇住個朋友死,
尤其男人更習慣幫朋友打圓場⋯⋯

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Sandra888 的帖子

你咁信任你老公,佢真係好好彩,趁機檢視夫妻相處有沒有什麼需要改善,
也是好的。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Sandra888 發表於 18-8-5 01:36
回覆 soso1227 的帖子

其實都係因為平時相處先清楚距為人,信任唔係咁容易建立,距的確為我付出好多。距自 ...

我明,兩公婆感情好,發現一次古怪,而老公又有補救,唔原諒,唔通離婚?

咁多jm分析完一次又一次,只是緊張你,想你留意下。

就算Common friend冇夾埋呃你,佢地可以知道幾多野?女人肥,都係女人,大把小三又老又醜又有老公仔女㖭。
而你話佢地原本只諗住食餐飯,普通食餐飯要有預謀,仲要北上?唉~
還原基本法,檢視大家關係,睇下性生活是否協調。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Sandra888 發表於 18-8-5 18:02
我都明白大家所講,有啲嘢發生咗,的確返唔到轉頭,只怪我不太保護自己。。。小朋友仲細,唔原諒可以點?就 ...

加油。我見你個人好有行動力,
應該有能力應付任何狀況。
但我估你平日對C6欠缺左少少溫柔,
趁今次俾個傷心柔弱樣你C6睇,
激起佢保護你和個家嘅心。

首頁

尾頁

跳至