懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

kelly2487 發表於 18-7-31 19:10
心裡面既痛,真係好難會消息,甚至覺得老公都唔會完全明白。
我曾經有兩個天使bb,每一個都係刻骨銘心。
今 ...

加油呀JM, 陀b心情好影響bb,陀緊就唔好諗之前了,我果陣一feel到就快跌入果個情緒就睇笑片,希望盡量放鬆

我講開比人問, 我兩胎都去同一個醫生到,到有第二胎果陣再去,登記個姑娘大大聲問,咦?點解你做做下檢查唔嚟而家又嚟返?你嚟做咩架。。。
果刻我忍唔住喊左 真係好鬼衰佢地

大宅

pudding_taimei 發表於 18-8-1 01:56
我上年都係咁...8w就走左了,仲要有個感情好好嘅同事坐正我隔離預產期同我只差1w,本來諗住兩個大肚婆坐埋 ...

我上年情況都同你差唔多,公司有2個大肚婆連埋我第3個,可惜我7週就失去左,請左2個星期坐小月,第一日番工,比我女上司話,你吾好再病啦(佢係知我小產),Hurt到呢。
同時間成日見到果2個大肚媽媽都會諗起自己果bb .
依家我都25w啦,都好擔心,我媽在我有左呢胎冇耐,比說話我聽,話如果你上胎出左世依家都幾個月,都吾明點解你媽我都冇呢d問題,你會有

大宅

Cannonak 發表於 18-8-1 07:23
你講得好岩,我第一個小天使真係為我帶來左好多既野,好多好既野,例如同我媽媽關係更好就好珍貴...
我唔 ...

樓主加油,我剛剛三月因為染色體異常引產了,心一直淌血

珍珠宮

回覆樓主

痛係正常嘅,而家好好收拾心情,過好而家嘅生活,加油

翡翠宮

BB防敏心得分享勳章

好明白你感受,收拾心情,好好照顧囝囝。

首頁

尾頁

跳至