終於要同bb講再見, 好唔捨得

lingling124
|

我同老公結左婚半年6月發現有左 真係好開心
因為會係豬年年頭出世,所以老公幫佢改左個乳名叫大豬
有左大豬之後 覺得生命開始不一樣
因為肚入面有另一個小生命 好奇妙
雖然成日反胃想嘔 食又無啖好食 但都覺得好開心 好幸福
我同老公都好期待佢既來臨
老公每成星期都會寫一封信比大豬
但係開心既時間好短 去到6週幾都照唔到大豬 8週再照都係見唔到 個個醫生都話無希望
我同老公心存一點點希望 9週再照都係無
我日日都係到喊 真係好唔捨得大豬 :(
好彩老公係身邊陪伴 慢慢接受多左
今日10週了 聽日就要入院做藥流
再見喇大豬
希望你快d帶齊野 再番黎我地身邊
爸b媽咪都好愛你
|
保重~
Magicpian
|
Ling ~ 你要堅強 豬豬一定會再來找你, 你要先好好照顧自己及保重身體
加油
lingling124
|
Magicpian 發表於 18-7-31 10:32
Ling ~ 你要堅強 豬豬一定會再來找你, 你要先好好照顧自己及保重身體
加油

真係好唔捨得 本身以為自己已經接受左 去到最後一日發現唔得 :(
Yan0318
|
lingling124 發表於 18-7-31 10:25
有左大豬 ...

Ling 我地屯元天媽媽會繼續支持你 大豬好快會返來你地身邊 加油
ZoieWan
|
有左大豬 ...

加油!保重!養好身體再迎接阿B ~
soso0216hk
|
有左大豬 ...

Ling 記得你嘅路唔孤單 好多人都行過包括我 大豬只係暫時離開 你要趁大豬去執齊行李嘅呢段時間再砌返靚間屋比佢入去住 你對自己好等於對大豬好 因為無人知佢幾快就返嚟 加油
lingling124
|
ZoieWan 發表於 18-7-31 10:51
加油!保重!養好身體再迎接阿B ~

謝謝
lingling124
|
soso0216hk 發表於 18-7-31 10:55
Ling 記得你嘅路唔孤單 好多人都行過包括我 大豬只係暫時離開 你要趁大豬去執齊行李嘅呢段時間再砌返靚間 ...

多謝你
我明 我會加油 等大豬番黎
skac
|
加油呀
Carmen8080
|
調理好身再努力過 一定得 加油
cwmanna
|
lingling124
|
cwmanna 發表於 18-7-31 11:26

多謝你地
with
|
祝福你們
Magicpian
|
lingling124 發表於 18-7-31 10:41
真係好唔捨得 本身以為自己已經接受左 去到最後一日發現唔得 :(
我都好明白, 我之前都系冇左一個, 8W ... 我相信寶寶一定會再來找你
serance
|
Ling, 加油! 有個愛錫自己既老公其實已經好幸福。
適當既時候, 中豬小豬會來找你們的。
給自己多一點空間/ 時間去迎接真正屬於你們的小生命吧!
haha748494
|
好好休息,大豬B會返黎嘅。
ky_lung
|
好好休息, 小天使好快再嚟身邊,加油
Siulam66
|
好明白,我之前一個9wk突然心跳停咗,我都覺得好hurt。多啲休息,保重身體, BB會再返嚟㗎。我嗰個已經返咗嚟搵我,依家16 wk了。
麻每吉
|
我上年六月結婚,七月驗到有,8週小產左無心跳,好明白你嘅感受,
好好休養