曼秀雷敦開倉

cacandy
|
駱駝漆2期3樓XX室 , 是不是正規貨 ? 有曼秀雷敦 , 肌研 , 五十惠
babyco
|
上年d人話要一早去攞籌 ,d籌派晒就無得入,唔知今年有無改
cacandy    發表於 18-7-31 11:55
tansyneko
|

good_pig
|
cacandy 發表於 18-7-31 10:57
駱駝漆2期3樓XX室 , 是不是正規貨 ? 有曼秀雷敦 , 肌研 , 五十惠

應該係嘅,不過而家佢好多喇都made in china
cacandy
|
good_pig 發表於 18-7-31 11:29
MIC 可以 , 入咗假貨事大
wcpcelia    發表於 18-8-1 17:18
good_pig
|
cacandy 發表於 18-7-31 11:56
MIC 可以 , 入咗假貨事大

唔係卦,不過如果唔順路就唔駛去迫啦
oceandeepsea
|
依棟工廈,係咪之前爆過賣假袋
Poyau
|
babyco 發表於 18-7-31 11:22

咁誇
cacandy
|
babyco 發表於 18-7-31 11:22

要攞籌
sze811
|
痴痴地之前經過門口打哂蛇餅仲要大熱天時慳果1百幾十又驚假野我情願貴啲買
tsung
|
sze811 發表於 18-7-31 17:20
痴痴地之前經過門口打哂蛇餅仲要大熱天時慳果1百幾十又驚假野我情願貴啲買
...

JD930
|
good_pig 發表於 18-7-31 12:38
唔係卦,不過如果唔順路就唔駛去迫啦

係咯
good_pig
|
oceandeepsea 發表於 18-7-31 12:42
依棟工廈,係咪之前爆過賣假袋

咁租臨時舖,同大廈冇乜關係嘅
大力大力
|
good_pig 發表於 18-7-31 11:29

iphone,三星都係 made in China......
good_pig
|
大力大力 發表於 18-8-1 07:44
iphone,三星都係 made in China......

skincare又唔同,大把真made in japan, 佢而家唔寫自己產地就made in china

不過講女人嘢,你男人唔明架啦...
正如奶粉邊個食大陸奶粉,問心...
waynewon    發表於 18-8-2 03:15
JD930
|
...

係咯
高比簡
|
cacandy 發表於 18-7-31 10:57

曼秀雷敦開倉應該冇假野瓜
|
...

用喺面上,貴少少冇風險都值,我就唔去排
0q.cathy
|
用開平好多就值得去,不過我自己都無用開佢既野,低過半價都吾會排。