親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

想同亞囡八月中去住一晚,邊間啱3歲小朋友呀?

大宅

sasa8164 發表於 18-7-31 11:50

我都想知呀, 不過星期6日好貴........ 貴到我諗俾多少少住迪士尼都得喇
在TKO的第2任媽媽

大宅

sasa8164 發表於 18-7-31 11:50

星期一住完黃金,主題房2588, 仔8歲女2歲半啱玩,但我女係活動型,泳池滑梯都到,有一個细细地啲indoor playroom, 用hsbc咭食左dinner 自助餐,ok抵食,如果得1個小朋友訂最平啲房1688可以,總括仔同女都開心

wcpcelia    發表於 18-8-3 10:14

別墅

carriekwp 發表於 18-8-2 22:26
星期一住完黃金,主題房2588, 仔8歲女2歲半啱玩,但我女係活動型,泳池滑梯都到,有一個细细地啲indoor pl ...

我問星期五主題房要3088,原本諗住b duck plan, 但充氣滑梯嗰啲遊戲一定要滿三歲以上,如果唔玩可以轉鯊魚館多兩節。但太多啦,所以諗住海景露台房算囉,而且仲諗住去海灘玩下沙

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

黃金海岸, 啱小朋友的...

別墅

wcpcelia 發表於 18-8-3 10:14
黃金海岸, 啱小朋友的...

我都係咁諗,但我朋友話好多人(emoji)

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sasa8164 發表於 18-8-3 10:30
我都係咁諗,但我朋友話好多人(emoji)

暑假期間, 呢兩間應該都唔會少人...好多人中意三日兩夜/ 兩日一夜嚟玩...
一家大細的家庭客多

大宅

回覆樓主:

7月時我都諗緊呢兩間去邊間好,最後揀左黃金海岸,因為多設施比小朋友玩,我仔剛3歲,玩得好開心,去完成個星期,仲問我幾時再去。唔住D duck plan都可以玩D duck嘅活動,只係每項收錢,揀一兩樣玩都得架。

別墅

ksbb68 發表於 18-8-3 11:53
7月時我都諗緊呢兩間去邊間好,最後揀左黃金海岸,因為多設施比小朋友玩,我仔剛3歲,玩得好開心,去完成個 ...

我囡九月尾先三歲,所以怕有d 充氣活動唔啱,唯有睇下職員比唔比坐船仔同b duck水泡浮板果d啦,你住b duck主題房定普通房呀?

大宅

sasa8164 發表於 18-8-3 12:03
我囡九月尾先三歲,所以怕有d 充氣活動唔啱,唯有睇下職員比唔比坐船仔同b duck水泡浮板果d啦,你住b duck ...

我住普通房,原本諗住加錢玩船仔,不過我老公話阿仔應該唔夠力玩,所以最後都無玩b duck活動。

大宅

sasa8164 發表於 18-8-2 22:40
我問星期五主題房要3088,原本諗住b duck plan, 但充氣滑梯嗰啲遊戲一定要滿三歲以上,如果唔玩可以轉鯊魚 ...

我10半去左酒店放低行李check in先,先去沙灘玩左一陣,2點半返去先可以攞房,上房先沖涼,我住森林主題房包下午茶,沖完涼食下午茶,然後細女去訓一陣再玩

別墅

回覆樓主

多謝各位嘅提議,最後登記信和會員訂左喇

大宅

好媽媽勳章

sasa8164 發表於 18-8-6 20:27
多謝各位嘅提議,最後登記信和會員訂左喇

有額外優惠?

別墅

大大妹 發表於 18-8-9 10:21
有額外優惠?

八折同送一位早餐,一節鯊魚館