自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都以為佢會拎隻雞出嚟
生活在花旗國一年有 300 天陽光普照的城巿裡

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

okabenny 發表於 18-7-31 13:55
阿伯順利通過安檢

我都以為係

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

已刪除用户

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

禁止訪問

2018復活節勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

開頭真係會比佢嚇一嚇

大宅

回覆樓主

子爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章 BB防敏心得分享勳章

超級特務 發表於 18-7-31 14:30
果然是手雞

手撕雞

子爵府

育兒性格勳章

surewin 發表於 18-7-31 13:59
我都喺地鐵聽過,雞啼聲響到瞓緊覺D乘客都嘈醒晒

對呀,雞啼的作用就係叫人起身嘛

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

咁正

珍珠宮

catvv 發表於 18-7-31 13:53
搭緊火車,突然聽見好大聲雞啼聲,失驚無神俾佢嚇親。
跟住見隔離阿伯伸手入佢架裝滿餸手拉車,我以為佢拎 ...

最尾嗰句我笑到癲左

禁止訪問

回覆樓主

侯爵府

回覆樓主

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

haha, 我老公都試過,吾記得熄鬧鐘 有雞叫,又有狗吠,勁尷尬

子爵府

KTKTKT5 發表於 18-7-31 16:48
最尾嗰句我笑到癲左
我想笑唔敢笑

男爵府

回覆樓主

令我有d懷念好多年前樓上鄰居養嘅雞,但佢好搞笑架清早唔叫~成日中丶下午不定時雞啼

子爵府

laisausau 發表於 18-7-31 19:46
令我有d懷念好多年前樓上鄰居養嘅雞,但佢好搞笑架清早唔叫~成日中丶下午不定時 ...
樓上可以養雞?養黎食?

首頁

尾頁

跳至