好奇怪, 有個朋友連房事都要同我分享...

yanyankaka
|
有個朋友識左大概幾年, 佢同我都幾岩傾既, 但有時佢同c6既房事都會同我傾訴分享, 呢排佢因為下面痕同痛所以無得同c6開心而煩惱, 我都唔知點答佢好, 可能我太保守所以覺得尷尬啦, 你地會點處理?...
FaMaBB
|
yanyankaka 發表於 18-7-31 14:46
有個朋友識左大概幾年, 佢同我都幾岩傾既, 但有時佢同c6既房事都會同我傾訴分享, 呢排佢因為下面痕同痛所以 ...

叫佢睇婦科啦
vivibabyvivi
|
叫佢睇醫生
mysterious22
|
梗係叫佢睇醫生啦
Christine_L
|
真係睇醫生,可能係怕同男人講呢D事..........
namnamnamlolo
|
傾無乜所謂啦
大家都女人
男人搵你傾就驚
超級特務
|
有個朋友識左大概幾年, 佢同我都幾岩傾既, 但有時佢同c6既房事都會同我傾訴分享, 呢排佢因為下面痕同痛所以 ...

佢只不過係身體唔舒服同你講下,有咩好尷尬?
又冇講做既過程情節身體結構
wcpcelia
|
傾無乜所謂 X2

可以提議佢睇下婦科
panyeung
|
女人同女人間好普通嘅話題,有乜好尷尬?有乜咁奇怪?
森永牛乳
|
信得你過先同你傾咋
Chowying
|
namnamnamlolo 發表於 18-7-31 14:54
傾無乜所謂啦
大家都女人
男人搵你傾就驚

x2
mickeywinnie3
|
當你好朋友先咁
TATEYAMA
|
好fd會講喎!
catvv
|

叫佢睇婦科
nainaitze
|
wcpcelia 發表於 18-7-31 14:58
傾無乜所謂 X2

可以提議佢睇下婦科

同意
緣份的天空
|
我同幾位傾得埋O既同事都會傾下呢D喎.我地都唔覺尷尬.有時仲學到野.有時又傾得好好笑.
wcpcelia    發表於 18-7-31 17:04
甄太太
|
你令我想起之前呢度有位JM結婚多年仔女都有,話從來唔敢睇老公亮劍!

Wendy1017
|
大家熟的話我唔介意傾, 我之前有個好friend的男性朋友都會同我傾同現任/ex的性生活, 我覺得無所謂, 反而可以更加了解男性ge諗法。
ninachu
|

你真係好保守,大家都係女人,佢下面又痕又痛就梗係叫佢睇醫生
melody228
|
又唔係俾你睇,傾下無所謂啦,反正只能叫佢就醫