儲值sim 咭

cplus
|
請問有冇人知呢一款卡可唔可以帶自己號碼轉台?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Teletrend
|
cplus 發表於 18-7-31 20:04

有大咭證明你係咭主便可
catvv
|
我都係買呢張,上網即插即用幾好上網,我買130,你買幾錢?

森永牛乳
|

唔可以帶number 去做呢張咭

Poyau
|
可以
森永牛乳
|
只有華龍、IMC、萬能卡可以帶自己number去做年卡
cplus
|
森永牛乳 發表於 18-7-31 20:16
只有華龍、IMC、萬能卡可以帶自己number去做年卡

請問呢啲名係唔係sim card 公司名? 如果用完一年可以續嗎?
森永牛乳
|
cplus 發表於 18-7-31 20:20
請問呢啲名係唔係sim card 公司名? 如果用完一年可以續嗎?

一年後或用完用量可以隨時增值
cplus
|
森永牛乳 發表於 18-7-31 20:21
一年後或用完用量可以隨時增值

請問知唔知上網順唔順?
森永牛乳
|
cplus 發表於 18-7-31 20:33
請問知唔知上網順唔順?

我用imc ok
cplus
|
森永牛乳 發表於 18-7-31 21:11
我用imc ok

請問你係邊度買?點樣帶號碼轉過去?我上網搵mic 儲值咭,但搵唔到資料
森永牛乳
|
cplus 發表於 18-7-31 21:29
請問你係邊度買?點樣帶號碼轉過去?我上網搵mic 儲值咭,但搵唔到資料
...

我全部手續,缴费經官網做
森永牛乳
|
...

http://imc-networks.com.hk/imc/lang/ch
cplus
|
森永牛乳 發表於 18-7-31 21:46
http://imc-networks.com.hk/imc/lang/ch

謝謝,等我試下先
森永牛乳
|
...

留意

imc係冇飛線组合
比$都冇得申請
cplus
|
森永牛乳 發表於 18-7-31 21:47
留意

imc係冇飛線组合

謝提醒,我媽用,佢應該唔會飛線
Rabbit-horse
|
請問係邊到可以買, 我九月會返香港三星期, 上次返係中移動買好貴....
森永牛乳
|
Rabbit-horse 發表於 18-7-31 21:51
請問係邊到可以買, 我九月會返香港三星期, 上次返係中移動買好貴....

深水埗鸭竂街
cplus
|
森永牛乳 發表於 18-7-31 21:58
深水埗鸭竂街

請問鴨記係唔係四處都買到?
catvv
|
Rabbit-horse 發表於 18-7-31 21:51
我深水埗桂林街車仔檔買$130,好多檔都有,自己格下價