觀塘瑜珈班

agathatsy
|
請問大家有無好既又抵既觀塘瑜珈班介紹呀?謝謝
tsung
|
Up
Poyau
|
up
sstam
|
agathatsy 發表於 18-7-31 20:45
請問大家有無好既又抵既觀塘瑜珈班介紹呀?謝謝

up
tempooo
|
我都想知
Melody815
|
我都想知
maggiewy
|

我去開觀塘果間Yoga Fitness. $100 一堂左右,教得幾好。可以網上預約,唔似其他細細間嘅studio 要等覆whatsapp

千祈唔好去Physical 嗰d...
sukicheng88
|
回覆 maggiewy 的帖子

pm me
Fishbbmama
|
我做開私人小班教, 我覺得好好, 又唔會sell買package, 鐘意每堂比錢都可以
man.hin
|
Fishbbmama 發表於 18-9-16 14:41
我做開私人小班教, 我覺得好好, 又唔會sell買package, 鐘意每堂比錢都可以
...

Please pm me
Fishbbmama
|
man.hin 發表於 18-9-16 18:18
Please pm me

我msg左你, 你睇下搵唔搵到
longyiuma
|
...

pm me thx
lai8888
|
maggiewy 發表於 18-9-16 12:43
我去開觀塘果間Yoga Fitness. $100 一堂左右,教得幾好。可以網上預約,唔似其他細細間嘅studio 要等覆what ...

你玩左幾耐?for減肥有效嗎?我都想係官塘揾間玩吓
HCM
|
...

pls pm me the details
man.hin
|
Fishbbmama 發表於 18-9-16 18:22
我msg左你, 你睇下搵唔搵到

Thanks
tsangling
|
...

pm me tks