陪訓係一件好有挑戰性嘅事

Joant
|
我指陪個仔個女訓
話左唔會講嘢 佢就一個人講講到2046
又有時講d嘢又好好笑喎 忍笑忍到呢
又有時勁煩咁哦我 好似佢先係我媽
頭先見我未除錶又係到依依哦哦話我唔除聽日會爛嫁
都三歲啦 幾時先可以一個人訓唔洗我陪

catvicky
|
我女6歲幾 ,仲係陪瞓緊 , 個怪癖仲係要大人雙腳夾住瞓 ,佢個頭訓係我大肶內側 , (因為大人冇得走左去) 但我和C6仲enjoy 緊,因為冇幾可了
Fishqqma
|
3歲咋!
FunWong
|
我都陪訓左幾年 諗返起都好sweet
teresayan07
|
我女歲半.. 從無陪訓過.. 佢係大人床唔肯訓..
tsung
|
FunWong 發表於 18-7-31 21:50
我都陪訓左幾年 諗返起都好sweet

KoneyB
|
catvicky 發表於 18-7-31 21:46
我女6歲幾 ,仲係陪瞓緊 , 個怪癖仲係要大人雙腳夾住瞓 ,佢個頭訓係我大肶內側 , (因為大人冇得走左去) :la ...

我果個反而三歲先摟要一齊瞓
怪癖係要掂着佢隻腳仔
karllambb
|
我都好享受陪兩個小朋友瞓!
chocola
|
我女6歲幾 ,仲係陪瞓緊 , 個怪癖仲係要大人雙腳夾住瞓 ,佢個頭訓係我大肶內側 , (因為大人冇得走左去) :la ...

摔角呀
李露眉
|
試過講足兩個鐘先訓

半夜又唱哥
wcpcelia    發表於 18-8-1 12:27
catvicky
|
chocola 發表於 18-7-31 22:46
摔角呀

係防止媽咪走佬。佢幾個月大已經係鐘意訓大肶...如果我出現突發性開工消失, 我女會用自己的方法唔比我走( 壓住/趴住我訓)...最後佢發現夾住訓最舒服,我同個嗲Dee又冇咁容易走失的方式
amypekkle
|

「佢個頭訓係我大肶內側 」~
嘩!好高難度。

我係怕「唧」的人,摸我大肶都自然反應會縮,仲要瞓大肶內側,我會

happyty
|
Sweet!
fifiwong
|
雖然係好有挑戰,不過佢地大左你想佢陪就難,好好享受下
MA33IE
|
細仔每晚都開talk show一個人棟篤笑自言自語,我以前有應,已練成5應5比反應
alicialee1210
|
差不多10歲仲要陪
小豬Pigpig
|
alicialee1210 發表於 18-7-31 23:10
差不多10歲仲要陪

cindy618
|

睡著點走番出嚟?
ccw1830
|
陪訓我覺得最大挑戰係,我頂住眼訓,唔可以訓教,一訓就夜晚點幾兩點起身刷番牙....
catvicky
|
cindy618 發表於 18-7-31 23:14
睡著點走番出嚟?

連人帶被搬到旁邊,訓係我同C6中間, 左右夾住~