飛機揀位一問

shannon_fky4186
|

班機是3-3-3,揀位時機尾數上尾3行,右邊三個位應該分別係E、F、G。

但顯示得E同G,中間無一個F位顯示。其實真實係點咖?E同G隔住一個位,定兩個位中間真係無野,吉的(沒有櫈)?
luvkaka
|
shannon_fky4186 發表於 18-8-1 10:19
班機是3-3-3,揀位時機尾數上尾3行,右邊三個位應該分別係E、F、G。

但顯示得E同G,中間無一個F位顯示。 ...

即係两張椅連埋囉,只係两張同三張既分別因爲機尾窄d
wcpcelia    發表於 18-8-1 10:50
shannon_fky4186
|
luvkaka 發表於 18-8-1 10:26
即係两張椅連埋囉,只係两張同三張既分別因爲機尾窄d

哦!原來係咁,唔該曬你既解答
mamee
|
shannon_fky4186 發表於 18-8-1 10:19

通常畫位前,我喜歡上seatguru 道睇下。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Poyau
|
mamee 發表於 18-8-1 12:08

jutau
|

sjssjssjs
|

thx all
cindy618
|