有無媽媽係2018年10月搵張國良醫生開刀架?^_^

i_love_leibb
|
第一胎,因為太驚所以揀左開刀,但仍然好緊張!!
想開個GROUP同伙伴們一齊傾下偈~~
catcaty
|
i_love_leibb 發表於 18-8-1 10:55
第一胎,因為太驚所以揀左開刀,但仍然好緊張!!
想開個GROUP同伙伴們一齊傾下偈~~ ...

我都係搵張醫生 9/11 開刀
Milksis0705
|
回覆 i_love_leibb 的帖子

我22/10
Twlm
|
我19/10
kwongwwm
|
我4/10
|
回覆 catcaty 的帖子

倒數中....咁你除左張醫生,仲有無揾其他醫生產檢?
會否去照4D??
|
回覆 Milksis0705 的帖子

我都係10月22呀!!!不過本身想揀下午2點,無位,所以揀左上午!
|
回覆 Twlm 的帖子

咁你早我幾日啊!要加油!你準備左入院d嘢未?我好似好多嘢未買咁!
|
回覆 kwongwwm 的帖子

仲有2個月炸!咁你會否係醫院做埋代謝病個測試?
Cts99
|
我11月1
vinccibo
|
book左張醫生 13/11
Twlm
|
i_love_leibb 發表於 18-8-1 23:44
回覆 Twlm 的帖子

咁你早我幾日啊!要加油!你準備左入院d嘢未?我好似好多嘢未買咁!

因為我第二胎啦,所以好似冇咩要買(emoji)我地不如開個張國良whatsapp group傾?(emoji)應該好旺haha
bbmike
|
Twlm 發表於 18-8-2 00:49
因為我第二胎啦,所以好似冇咩要買(emoji)我地不如開個張國良whatsapp group傾?(emoji)應該好旺haha
...

我17/11,可以加埋我嗎?
|
回覆 Twlm 的帖子

如果大家有興趣開個Whatapps Group 傾就PM電話比我啦~
可以交流同分享下~~

Twlm
|
i_love_leibb 發表於 18-8-2 10:55
回覆 Twlm 的帖子

如果大家有興趣開個Whatapps Group 傾就PM電話比我啦~

Pmed
fst931
|
我10月29日呀!
momo283
|
我30/10,可以加埋我嗎?
CYNCT
|
8月第一次見張醫生,系唔系最好即時confirm book佢開刀book,佢好似好full甘。大家系幾時決定book佢開刀?
Cts99
|
CYNCT 發表於 18-8-2 20:12
8月第一次見張醫生,系唔系最好即時confirm book佢開刀book,佢好似好full甘。大家系幾時決定book佢開刀?
...

我記得第1次產檢係13W,醫生當日已經比埋日期同時間我揀,無特別問題佢就會幫我地入埋紙
17W第2次時就比埋落訂紙我,叫我照埋結構就去醫院落訂,當日我揀埋左日期同時間等姑娘幫我mark低,落完訂再電話通知姑娘book手術房
|
回覆 momo283 的帖子

可以呀~有興趣就PM電話比我啦,我ADD落GROUP度~~