需要睇醫生?還是再驗?

Bearbears
|
話說 我6月22號黎M的,同先生都想生小朋友,係排卵期的前後都隔日dodo, 理應今個月23號黎M, 但到而家都未黎。
本應好開心既 但7月25號用綠d驗過 冇!
7月30號再用綠d驗 都係冇!
平時既我 最多遲3/4日 就一定黎M 但而家9日了(emoji)需要再驗嗎? 還是身體出現咗問題?

平時黎M前 我會谷胸 但今次就7月23號先谷
左右卵巢又陰啲陰啲痛 前日就開始多白帶 尋日就勁攰好眼訓。
請問我應該睇醫生定買CB再驗下?
同埋需要介定口嗎?
鑽石瞳瞳
|
Bearbears 發表於 18-8-1 11:48
話說 我6月22號黎M的,同先生都想生小朋友,係排卵期的前後都隔日dodo, 理應今個月23號黎M, 但到而家都未黎 ...

買枝CB電子驗下,敏感度都幾強
祝中中中

Bearbears
|
鑽石瞳瞳 發表於 18-8-1 13:13

買枝CB電子驗下,敏感度都幾強

等我聽日試下先
MAMAEGG
|
話說 我6月22號黎M的,同先生都想生小朋友,係排卵期的前後都隔日dodo, 理應今個月23號黎M, 但到而家都未黎 ...

我同你情況好似><
我last m係6月25號, 到宜家都未嚟m....
驗過又無中
Bearbears
|
MAMAEGG 發表於 18-8-1 13:44
我同你情況好似><
我last m係6月25號, 到宜家都未嚟m....
驗過又無中

係呀唔中就快啲黎M喇
hamsterma
|

買支驗下就知,唔使估估下
淳熙媽咪
|

我都係622 m come,17號驗cb有十字,依家5w5d啦,你試下驗cb啦,準好多
tantanania
|

買其他牌子驗啦!我嗰時最早驗到係屈人士牌!
綠D 再遲5日先有少少色呀!
Bearbears
|
淳熙媽咪 發表於 18-8-1 22:08
我都係622 m come,17號驗cb有十字,依家5w5d啦,你試下驗cb啦,準好多

恭喜你呀 Jim下啲好運先希望我都成功點解你17號咁早就驗既?
Bearbears
|
tantanania 發表於 18-8-1 22:11
買其他牌子驗啦!我嗰時最早驗到係屈人士牌!
綠D 再遲5日先有少少色呀!
...

但我到而家 已經遲咗9日未黎了正常有都應該驗到了
simsimsim
|
我係遲,+14日先驗到出來,間幾天再驗下。
Bearbears
|
simsimsim 發表於 18-8-1 22:22
我係遲,+14日先驗到出來,間幾天再驗下。

係呀恭喜你呀沾沾下好孕先你用咩牌子既驗孕棒呀?你當時有冇啲咩症狀呀?
淳熙媽咪
|
Bearbears 發表於 18-8-1 22:16
恭喜你呀 Jim下啲好運先希望我都成功點解你17號咁早就驗既?
...

因為我係day14排卵,所以排後第9日已經驗紅d,驗左3日有加深,再轉cb就驗到啦,排後12日驗到,希望你都好孕啦~
Bearbears
|
淳熙媽咪 發表於 18-8-1 22:32
因為我係day14排卵,所以排後第9日已經驗紅d,驗左3日有加深,再轉cb就驗到啦,排後12日驗到,希望你都好 ...

好順利呀沾好孕沾好孕
JD930
|
Bearbears 發表於 18-8-1 22:55
好順利呀沾好孕沾好孕

隔幾日再驗下
haha748494
|
買CB用晨尿驗下,祝你可以bingo。
Bearbears
|
JD930 發表於 18-8-2 14:40
隔幾日再驗下

好呀 我都諗住星期一先再驗多次
JD930
|
Bearbears 發表於 18-8-2 14:56
好呀 我都諗住星期一先再驗多次

用晨尿驗啊
RubyYu07
|
遲左9日都未來M?咁你平時M準唔準時?我覺得好大機會中左啦。
Bearbears
|
haha748494 發表於 18-8-2 14:55
買CB用晨尿驗下,祝你可以bingo。

多謝你我都希望成功