小米產品好推介

tet123
|
琴日經過旺角小米,見到入面好多人
成日聽見人講小米,請問小米產品有咩好推介?
Sumyeema1
|
tet123 發表於 18-8-1 11:53
琴日經過旺角小米,見到入面好多人
成日聽見人講小米,請問小米產品有咩好推介?
...

尿袋

平價電話
Sumyeema1
|
Sumyeema1 發表於 18-8-1 11:55
尿袋

平價電話

買咗個吸塵機械人,等送貨,試咗才知好唔好。
大笨鐘
|
尿袋,朋友話耳機正,不過我未用過。
lokyan0901
|
電話好用,部max我用左好似2年幾都仲好好用。
尿袋,又輕又大容量,又唔貴,我用左2年幾都唔會擺得耐就漏電。
風筒,超好用,2百拎蚊,大力到同salon用個啲大部一樣,又唔會吹到個人好熱,設計問題所以啲重量唔會係哂後面,好揸,係大聲少少,不過性價比超高
iris5a
|
lokyan0901 發表於 18-8-1 12:18
電話好用,部max我用左好似2年幾都仲好好用。
尿袋,又輕又大容量,又唔貴,我用左2年幾都唔會擺得耐就漏電 ...

請問風筒係咩插頭?

COSTA
|
電磁爐
三棵樹
|
剛買左個router,外型靚仔,有app可以知道有咩device用緊,最厲害係可遙遠control,唔俾邊部device用 or set 使用/禁用時間 !

小米產品設計好有無印feel
三棵樹
|
佢啲充電線都好用,充得快
howmuch
|
iris5a 發表於 18-8-1 12:23
請問風筒係咩插頭?

在香港售賣的, 一定是英式3腳
ccmoon
|
有冇人用過佢部座地風扇?有comment 嗎?
SAU.YI
|
我有朋友上個月係3台一炮過出左小米8同紅米note 5
lokyan0901
|
iris5a 發表於 18-8-1 12:23
請問風筒係咩插頭?

2腳的
eziznw
|
Sumyeema1 發表於 18-8-1 11:56

我買咗,包你唔會後悔!
我依家去咗旅行,按個制會自動吸塵,係手機apps睇住佢清潔
lokyan0901
|
howmuch 發表於 18-8-1 12:38
在香港售賣的, 一定是英式3腳

香港無得賣的,啲個風筒係小米同其他公司夾份出。
我買完長形個只先出圓形,早知等多一個月

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
honthont
|
手機,耳筒,尿袋,叉电線,脂肪磅
全部o k
Sumyeema1
|
eziznw 發表於 18-8-1 13:34
我買咗,包你唔會後悔!
...

頭先試機,都唔錯。我仲未研究如何用 apps 控制。
bufferzone
|
小米好多嘢都好好用
例如小米石頭拖掃機械人、router, 檯燈、尿袋、迷你音箱、電飯煲、脂肪磅等等
princessf
|
eziznw 發表於 18-8-1 13:34
我買咗,包你唔會後悔!
...

不能同意更多, 我媽幾乎當左佢人一樣咁tim

我買2代, 覺得佢好聰明

callmebabe
|
Sumyeema1 發表於 18-8-1 11:56

等你分享