請問有冇好嘅face painting 姐姐介紹?

sleey2001
|
請問有冇好嘅face painting 姐姐介紹?thanks
mayfield
|
回覆 sleey2001 的帖子

我同阿女去生日會遇過一個真係畫得最靚好pro, 個人亦好NICE, 可PM你
JM_BABY
|
sleey2001 發表於 18-8-1 14:10
請問有冇好嘅face painting 姐姐介紹?thanks

Pm u
sleey2001
|
mayfield 發表於 18-8-1 23:55

我同阿女去生日會遇過一個真係畫得最靚好pro, 個人亦好NICE, 可PM你 ...

Please pm thanks
kitjoseph
|

我同阿女去生日會遇過一個真係畫得最靚好pro, 個人亦好NICE, 可PM你 ...

kitjoseph
|
PLS pm me thank you!
Koey316
|
Pls pm me.
tszlong921
|

can you pm details to me? thanks
baby2012me
|

可否pm? Many thanks
MYSONPY
|

可pm我嗎?
ojcml
|

pls pm