美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位sis有冇用過Liese泡泡染髮劑?我想染啡,我見佢有焦糖啡、栗子啡、奶茶啡,邊款易上色?第一次染,新手,請大家指教!

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

用泡泡好傷,會脫髮,自己試過,髮型師都係咁講

大宅

didi28 發表於 18-8-1 15:32

我髮型師都係咁講,用泡泡之後好難出去salon再上色

複式洋房

咁用傳統果D定去salon染最好?

複式洋房

何d仔 發表於 18-8-1 17:05
我髮型師都係咁講,用泡泡之後好難出去salon再上色

咁係用傳統染髮劑定去salon染最好?

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

寧靜的心 發表於 18-8-1 17:48
咁用傳統果D定去salon染最好?

我去salon染,佢地個d冇咁傷,但冇咁long last係真,髮型師話,好既染髮劑係冇咁食色,所以玩髮色係幾貴,我而家都少染喇;如果真係要自家染,我覺得用露華濃個d會好d

複式洋房

didi28 發表於 18-8-1 19:06
我去salon染,佢地個d冇咁傷,但冇咁long last係真,髮型師話,好既染髮劑係冇咁食色,所以玩髮色係幾貴, ...

好,謝謝!

大宅

x2

複式洋房

寧靜的心 發表於 18-8-1 14:28
各位sis有冇用過Liese泡泡染髮劑?我想染啡,我見佢有焦糖啡、栗子啡、奶茶啡,邊款易上色?第一次染,新手 ...

泡泡乸頭髮,好傷,揀膏狀染髮劑會好啲,想自家染又想髮色特別既,可以去髮品店問,會多啲選擇,又有啲系較天然不傷髮既。

大宅

寧靜的心 發表於 18-8-1 14:28
各位sis有冇用過Liese泡泡染髮劑?我想染啡,我見佢有焦糖啡、栗子啡、奶茶啡,邊款易上色?第一次染,新手 ...

用完hi到面果d位敏感,紅腫咗成個星期,變咗炸腮人,從此唔再用liese產品。(本人從未試過用任個染髮產品敏感,除咗呢隻)

首頁

尾頁

跳至