有冇大住肚既媽媽準備去8月個BB展?

SAU.YI
|
考慮緊去唔去,因為去過一次都幾多人下,但見之前D JM去又買/拎左唔少野好吸引
yin_0107
|
SAU.YI 發表於 18-8-1 17:40
考慮緊去唔去,因為去過一次都幾多人下,但見之前D JM去又買/拎左唔少野好吸引
...

我就唔敢去了 2月個次去過 啲人推住架bb車橫衝直撞開路 又多大陸人 仲逼過花市-.- 我都係搵啲媽媽朋友幫手買野算
SAU.YI
|
yin_0107 發表於 18-8-1 17:52
我就唔敢去了 2月個次去過 啲人推住架bb車橫衝直撞開路 又多大陸人 仲逼過花市-.- 我都係搵啲媽媽朋友幫手 ...
係呀,真係幾多人,帶住小朋友友唔方便,
我都考慮緊...再唔係上網訂算
珍惜眼前
|
我會去,不過都係星期五10點開始就去!但如果都太多人唔對路就走
ZeLz
|
SAU.YI 發表於 18-8-1 18:01
係呀,真係幾多人,帶住小朋友友唔方便,
我都考慮緊...再唔係上網訂算
我今年都係上網買算,
我個個飲a+,我發覺上網訂送既禮物係同佢現場買一樣既
mimi我愛你
|
SAU.YI 發表於 18-8-1 17:40
...

其實都有考慮緊去唔去.但係又怕好多人. 我未去過啊.你之前去係咪真係好多筍野執?
JD930
|
mimi我愛你 發表於 18-8-2 01:14
其實都有考慮緊去唔去.但係又怕好多人. 我未去過啊.你之前去係咪真係好多筍野執?
...

妳剛剛有更加唔應該去逼啦,太多人啦
mimi我愛你
|
JD930 發表於 18-8-2 01:15
妳剛剛有更加唔應該去逼啦,太多人啦

如果自己一個人就應該唔去.睇吓有冇朋友陪我一齊去
JD930
|
mimi我愛你 發表於 18-8-2 01:18
如果自己一個人就應該唔去.睇吓有冇朋友陪我一齊去

搵老公一齊睇嘛
mimi我愛你
|
JD930 發表於 18-8-2 01:19
搵老公一齊睇嘛

我都想.但佢要返工.費事請假又搵少一日錢la
CLam:3
|
我都25W啦. 但飛都買左.
又唔知有咩攞. 買啲野又唔係特別平
啲朋友都叫我唔好去. 搞到我都唔知點咁
JD930
|
mimi我愛你 發表於 18-8-2 01:23
我都想.但佢要返工.費事請假又搵少一日錢la

Ashley_kyu
|
我去呀,同老公一齊去,bb 22號出世啦仲有好多野未買,加上我個肚對比同期既細好多係細b所以應該冇咩事,唯有靠老公行前頂住啦!
Skychen2
|
Ashley_kyu 發表於 18-8-2 01:49
我去呀,同老公一齊去,bb 22號出世啦仲有好多野未買,加上我個肚對比同期既細好多係細b所以應該冇咩事,唯 ...

你這個月22號生嗎?人很多,小心為妙。去年我就睇到有兩個…
反正決定要去,一定要注意安全,小心
勞氣小妹
|
我30w,、已有飛
星期日十点入場
希望避開到人潮。。。
ice-lemon
|
我會聽日下午去,有成千個攤位,想行無咁耐可以上網入定媽媽會,睇定咩牌子想去,咩贈品擰會比較好,通常大肚媽媽都有入惠氏,有materna,dha,紗巾個啲送,今年仲有學習畫布都唔錯,另外美素都有帳篷,咩贈品適合就睇你自己需要咩,如果唔想擰到手跛記住搵人去,另外仲有啲大牌子買野會送喼仔,要去bb 展真係要做定功課先好去,我自己會上Facebook 睇下先,費事亂行浪費腳骨力
Ashley_kyu
|
Skychen2 發表於 18-8-2 06:10
你這個月22號生嗎?人很多,小心為妙。去年我就睇到有兩個…
反正決定要去,一定要注意安全,小心
...

係呀,仲有好多野未買...諗住行下睇下買埋會吾會好啲,加上媽媽會都登記哂拎贈品
Skychen2
|
Ashley_kyu 發表於 18-8-2 10:13
係呀,仲有好多野未買...諗住行下睇下買埋會吾會好啲,加上媽媽會都登記哂拎贈品
...

嗯,理解(emoji)
sandylly
|
本身想去,但諗諗下都係唔博,細路又多車又多,佢哋又睇唔到咁多,一陣撞親就麻煩啦
tung_3bi
|
我會去呀, 星期一下午兩個朋友同我去, 應該唔怕掛, 我都係想求其行下呀, BB日用品拎唔到太多, 都唔會點睇