熊若水+龔燁, 開始順眼

yucl_hk
|
熊若水+龔燁, 又幾好笑

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mariefish
|
頭先都幾好笑,都估死佢唔只拎包鹽番黎
上校車
|

剪左死人頭咪好睇好多lor
BTW 博香同大小姐送先生粉紅篇都八八九九,呢條線編劇應該出盡力咁寫得有咁Pinku Pinku 得咁PinkuPinku
tsung
|
mariefish 發表於 18-8-1 20:42
頭先都幾好笑,都估死佢唔只拎包鹽番黎

JD930
|
上校車 發表於 18-8-1 21:00
剪左死人頭咪好睇好多lor
BTW 博香同大小姐送先生粉紅篇都八八九九,呢條線編劇應該出盡力咁寫得有 ...

哈哈
mickeyeva
|
龔燁呢條線好睇
靚靚C9
|
佢地快D一齊
wcpcelia    發表於 18-8-2 10:49
上校車
|
尋日開場曹總同水水勁好笑, 曹總叫水水做前度, 問佢係唔係應該轉口叫現任
MagDog
|
其實呢套好唔好睇? 我想睇曹總,但睇了幾集都冇出現過! 長腳蟹好樣左。佢都幾可愛
上校車
|
MagDog 發表於 18-8-2 10:20
其實呢套好唔好睇? 我想睇曹總,但睇了幾集都冇出現過! 長腳蟹好樣左。佢都幾可愛
...
暫時好睇, 熊若水D 表情好好笑, 龔燁又衰衰咁, 加埋曹總真係爆笑
我要做媽媽
|
真係越黎越順眼吖
C9J
|
噚晚佢哋做得幾襯又幾好睇
tpyjasmine
|
yucl_hk 發表於 18-8-1 20:34
熊若水+龔燁, 又幾好笑

今晚繼續講佢地
MagDog
|
上校車 發表於 18-8-2 10:29
暫時好睇, 熊若水D 表情好好笑, 龔燁又衰衰咁, 加埋曹總真係爆笑

好想睇曹總但我未睇過。咁就靠節目預告吼實曹總幾時出。 我TV 好少播tbb. 係今年先收到。
上校車
|
MagDog 發表於 18-8-2 10:55
好想睇曹總但我未睇過。咁就靠節目預告吼實曹總幾時出。 我TV 好少播tbb. 係今年先收到。
...

可以上tvb 個網睇返尋日果集
http://programme.tvb.com/drama/loandbehold
smile888
|
上校車 發表於 18-8-2 10:18
尋日開場曹總同水水勁好笑, 曹總叫水水做前度, 問佢係唔係應該轉口叫現任 ...

係呀,曹總最攪笑,傻的可愛。
guardianangel
|
佢之前頭髮再長d作狀d,比較好笑。
joey211
|
曹總
之後幾位jm扮曹總真係爆笑
Amei0223
|
我寧願睇呢對
好過朱凌凌+Miss Tong...
fivebeanrice
|
題外話 : 龔燁老豆都做得幾可愛