幫囡囡搞生日(求意見/介紹)元朗區

andrew1128
|
想幫囡囡搞2歲生日
人數:親朋戚友25成人,5個小朋友
場地:元朗區好少地方可搞party

1. 自己屋苑club house~party room (靚,無野玩,只有會所個公園for小朋友玩)但價錢貴$1000/3小時(唔包食物,自己訂到會)

2. Party room $3500 (有小朋友玩既野)
(唔包食物,自己再訂到會)

請問你地會選邊個..?或者元朗之友有無好介紹地方 thanks
Icelychee
|
andrew1128 發表於 18-8-1 23:13
想幫囡囡搞2歲生日

元朗有間party room 係不限人數喎
淨係收你book 幾多個鐘場租錢
我覺得你可以考慮吓
我去過兩次都好满意
nathanethan
|
andrew1128 發表於 18-8-1 23:13
想幫囡囡搞2歲生日

pm me
nathanethan
|
Icelychee 發表於 18-8-5 21:41
我覺得你可以考慮吓

可否PM我
薯B媽
|
我覺得你可以考慮吓

可否PM我,謝!
cindy0317
|
我覺得你可以考慮吓

pm me
Choitina
|
粉嶺區會唔會考慮?
有間新開租場,有埋workshop 興趣班,同埋開party 會suggest 可以玩咩等等,新開好多promotion, 可以上網search 下!
保密
|
我覺得你可以考慮吓

我都想知吖唔該。
CSiuB
|