你地鐘意睇邊個youtuber?

rello
|
<越煮越好>,男人煮-住家餸,簡單,方便,好味,暖男!
heidys
|
我仔中意:
JO CHANNEL
JASON

我近期中意
楊家成
jac.m
|
呢排鐘意睇台灣youtuber啊
catie 小米 夢露 gina都幾好~
睇得出係用心拍
而且賣廣告都會寫明係廣告

oceandeepsea
|
無話邊個,乜都睇下,尋晚睇左個日本人自製廚刀,用意大利粉,紙皮,做刀,又翻磨cheap刀,都幾得意
三棵樹
|
我鐘意 Mira 咪拉
西多士都like,不過好想佢改下啲嚴重懶音,幾銀耳下
seaman1982
|
呢排中意睇一個叫苗阿朵既女人。
煮飯係簡單粗暴,講唔上精緻。
食飯係狼吞虎嚥,好似唔駛o趙咁。
但唔知點解,見佢食得好滋味感覺好療癒
柴犬qq
|
我中意睇奔馳小哥,睇完會覺得自己好食得
youhello507
|
koey_0611 發表於 18-10-26 11:16
西我都有睇
但佢d懶音真係好難聽

我覺得好舒服 wor
youhello507
|
bobs your uncle
凍奶茶少奶
|
professor pow pow
sambebe
|

我有啲變態, 鍾意睇人食嘢,同ASMR,睇完覺得好似自己食咗咁,有滿足感,又唔肥
hiragana
|
睇coffee同 emi wong的, 跟做運動
小華子
|
我鐘意同阿仔睇blippi
BB心悅
|
seaman1982 發表於 18-10-26 12:38

我都有睇,估唔到有人同我一樣
koey_0611
|
youhello507 發表於 18-10-26 12:41
我覺得好舒服 wor

下 佢成日將「講」讀成「趕」
又肥又淋
|
wonderful506 發表於 18-8-1 23:30
我有時都鐘意睇room/ house tour,啲人整到間屋好靚!youtuber 我會睇Sunny同Nana,兩個後生仔女
...
熊仔頭,幾有創意幾好笑
貧窮媽媽
|
笑波子,屎萊姆,間中會睇宅男俱樂部

呢排有睇埋西dorsi 同有碗話碗

之前聽人講過cat girl,我有睇下,但睇左陣已經頂唔順
maymay220hk
|
Paul 哥
coffee
workout
drumay
|
sabun 發表於 18-8-2 13:29
catgirl?
我覺得佢非常有自信。好難得的!癲覆哂只有靚的才可以做youtuber嘅定律
...

我本來都鍾意睇佢,但係佢太不收偏幅,有時真係好難頂,已經唔係關佢肥與瘦事,而佢係連普通儀容都冇打理。同埋你留意吓,佢係一句都唔可以俾人批評,有時只不過講句小問題,佢就會好大反應咁鬧人
drumay
|
seaman1982 發表於 18-10-26 12:38

我好鍾意睇佢,見到佢用辣椒煮嘢食同埋食得津津有味會搞到我好想食