網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

MiuMiuLi 發表於 18-10-3 10:23
恭喜成功加入淘寶 JM ,但今次既成功,亦都可能係你沉淪既開始
...

係呀 ,覺得好好玩,好想又再淘
淘寶send咗個消息俾我叫我玩金幣莊園賺金幣,你有無玩呀?啲金幣有咩用㗎?

男爵府

oceandeepsea 發表於 18-10-3 11:19
官集自提好用,三間都用過無問題,支付寶就去7仔充,掃code比錢,唔使2秒就收到過帳通知
...

多謝提議

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

可兒222 發表於 18-10-4 02:27
淘寶send咗個消息俾我叫我玩金幣莊園賺金幣,你有無玩呀?啲金幣 ...

有啲店舖買野可以用金幣抵少少錢, 比錢果版可以睇到。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

公爵府

淘寶send咗個消息俾我叫我玩金幣莊園賺金幣,你有無玩呀?啲金幣 ...

果 D 淘金幣每日都有得攞,主頁禁 “淘金幣”,入面攞就得,連續每日攞最高每日可以攞 30個~

買野果陣有 D 貨會送金幣,又有 D 可以扣淘金幣黎比小 D 錢,100個當 1蚊咁計,扣多扣少由賣家定,落單自動扣唔洗理佢~但係買野送果 D 金幣,確認收貨後要自己去主頁既 “淘金幣” 攞,好似 24小時唔攞就冇~

“淘金幣” 頁面最頂件貨,係扣金幣扣得好多既貨,我買過佢膠涼鞋本身廿幾蚊,用金幣可以扣一半即係十幾蚊就買到,當然本身金幣要夠先得~

公爵府

重有果個金幣莊園唔知係咪即係種蘿蔔 ,我有種,但係冇理佢,每隔幾個鐘入去見到有蘿蔔就禁一下,佢會比幾個金幣~

男爵府

MiuMiuLi 發表於 18-10-4 09:59
重有果個金幣莊園唔知係咪即係種蘿蔔 ,我有種,但係冇理佢,每隔幾個鐘入去見到有蘿蔔就禁一 ...

係果個呀,我已經儲咗八百幾個
係咪要㩒默認使用金幣,之後先會用㗎?

公爵府

可兒222 發表於 18-10-5 01:03

係果個呀,我已經儲咗八百幾個

淘金幣扣錢好似唔洗預先設定,拍單果陣你留意下,佢有一欄寫用左幾多金幣扣左幾錢,右邊有個 “剔”,預設係剔左,你可以禁一下取消個剔,不過應該好少會唔比佢扣金幣啩 ,如果日日有攞金幣,正常 D 金幣應該多到冇地方用 ~

男爵府

MiuMiuLi 發表於 18-10-5 09:08
淘金幣扣錢好似唔洗預先設定,拍單果陣你留意下,佢有一欄寫用左幾多金幣扣左幾錢,右邊有個 “剔”,預設 ...

明白了,thx

首頁

尾頁

跳至