做左T21仲需唔需要做唐氏?

PhyllisDL
|
係診所做左t21,但無做到唐氏,係可以兩者二選一定要兩個都做齊?我而家14w 要做反唐氏係咪都已經趕吾切?
eva_blythe
|
PhyllisDL 發表於 18-8-2 10:10
係診所做左t21,但無做到唐氏,係可以兩者二選一定要兩個都做齊?我而家14w 要做反唐氏係咪都已經趕吾切?
...

政府有冇俾期你做唐氏?
如果私家做左T21,可以選擇唔返政府做唐氏
不過我都有做T21,但醫生建議我做埋政府嗰個,可以睇下頸皮幾厚,因為頸皮除左反映唐氏,仲會反映結構上既問題
PhyllisDL
|
eva_blythe 發表於 18-8-2 10:55
政府有冇俾期你做唐氏?
如果私家做左T21,可以選擇唔返政府做唐氏
不過我都有做T21,但醫生建議我做埋政 ...

佢無俾期我做呀,話無期叫我自己係出面做,我以為做左t21就吾洗做唐氏 咁而家14w仲做吾做得切?
musiccisum
|
...

14週做oscar都唔太準的了,
不過做左t21就唔駛做oscar
eva_blythe
|
PhyllisDL 發表於 18-8-2 10:58
佢無俾期我做呀,話無期叫我自己係出面做,我以為做左t21就吾洗做唐氏 咁而家14w仲做吾做得切?
...

唔緊要啦,放鬆d先
如果T21做左又冇問題,就唔好太擔心
度頸皮都只係一個數據上既參考

DoReMiFaSol
|
...

做咗T21就唔使做唐氏
siukankan
|
我私家醫生同政府醫生都話做左t21唔洗做政府度頸皮
做完拎埋個報告比政府睇就得
asukav6
|
唔使啦,過左12週oscar得6成準
freshrose
|
唐氏一向都唔太準,不如book 定做結構算啦