想問有冇人知道佢BB展買奶粉有咩優惠?

Baobonnie
|
我想問吓BB展買奶粉係咪一定有優惠?通常有啲咩會送?
lammmmchu
|

我見D 人話要睇MARKET PLACE , WATSON 個D 有無優惠.
JD930
|
Baobonnie 發表於 18-8-2 14:19

其他媽咪話奶粉一定平,其他嘢就Aeon或一田減價鐘會抵啲
小平媽媽
|
想知美素罐裝優惠
asukav6
|
http://dms.wtchk.aswatson.net/images/BB2018XP/CH/BB2018XP_CH.html

watsons有呀
JD930
|
Baobonnie 發表於 18-8-2 14:19

暫時收到美贊臣同美素佳兒咋

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小平媽媽
|
JD930 發表於 18-8-3 08:45
暫時收到美贊臣同美素佳兒咋

當年隻牛牛杯1下就跌爛左啦
JD930
|
小平媽媽 發表於 18-8-3 10:10
當年隻牛牛杯1下就跌爛左啦

咁化學
木糠布甸狗
|
睇吓樓主你BB飲開邊隻奶粉,個個牌子都做優惠,不過可能價錢同禮物會有啲唔同
米巴太太
|
有無人知s-26 ultima?
小平媽媽
|
米巴太太 發表於 18-8-3 14:39

S26 7折,
Baobonnie
|
木糠布甸狗 發表於 18-8-3 13:55
睇吓樓主你BB飲開邊隻奶粉,個個牌子都做優惠,不過可能價錢同禮物會有啲唔同 ...

我個女飲開雅培HMO,會唔會再平啲?
senchacha
|
我見illuma就送現金券同埋bb椅囉
ujibone
|
Baobonnie 發表於 18-8-3 14:54
我個女飲開雅培HMO,會唔會再平啲?

我有親戚喺雅培裏面做,佢八到有幾項優惠,買夠$1500有得送貨
|
米巴太太 發表於 18-8-3 14:39

S26 Ultima 送小朋友行李箱

Rainchan520
|
[email protected] 發表於 18-8-4 12:56

得75折
JD930
|
[email protected] 發表於 18-8-4 12:56

Baobonnie
|
ujibone 發表於 18-8-4 12:49
我有親戚喺雅培裏面做,佢八到有幾項優惠,買夠$1500有得送貨

咁有咩送先?
joelu0719
|
請問知唔知美素2,3號價錢呀~感謝~~
keene
|
最後那一天去奶粉禮物其實會不會送完的?