2019年3月媽媽揮手區~~

winkiecoffee
|

Hi ~ 大家照左超聲波未呀? 見倒閃閃未呀?

我就成日口淡淡, 成日想食D好濃味/好咸/好酸既野, 個胃又頂住...成日好攰, 日日好似渴睡症咁, 想去街但最後都係返左屋企訓覺...

大家又点呢? 入黎傾下/ 呻下丫~ (陀仔咁辛苦....)
~

|
麻每吉
|
winkiecoffee 發表於 18-8-2 18:04

我就成日口淡淡, 成日想食D好濃味/好咸/好酸既野, 個胃又頂住. ...

一樣吖,我八週幾九週,勁眼訓,日日訓,太淡唔想食,有味嘅食得落,但食飽又反胃,谷住道氣,嘔唔到我就去擦牙,一擦就嘔到,吐左啖氣舒服晒

依家日日都迫自己落下街行下,因為上個月訓床太多,啲腸郁得好差,便便都去得差左(emoji)
|
回覆 麻每吉 的帖子

我便便都唔好啦, 成日谷住, 又唔食得D涼野好似西瓜, 薏米水咁清下熱幫助D腸郁真辛苦
|
up
YoYoBaby_Lee
|

我就成日口淡淡, 成日想食D好濃味/好咸/好酸既野, 個胃又頂住. ...

➕我 six four six one three seven seven seven
|
回覆 YoYoBaby_Lee 的帖子

OK, will add u :)
TTSM
|
+ me pls 9 (emoji)(emoji)eight 7 7 (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
Thanks
TTSM
|
+ me pls 9 five eight 77 five five five
Thanks
|
大家如有興趣入group 就pm 我啦~
sallytsang0422
|

我而家懷孕第九周
預產期都係3月
有陣時日日聞到同一隻味好想嘔
我都無咩胃口食野
成日都棍食酸野
yingmiying
|
7 WEEK+
日日好似渴睡症咁 <<我都一樣
仲好怕熱
之前CHECK到閃閃 但我7週 胎得6週2 有無媽媽都係咁
KaseyMak
|
我而家九週,可以加我入群嘛thx
Sweet134
|
回覆 yingmiying 的帖子

我同你差唔多,過幾日要返去覆診,check真d之前仲要突然見紅嚇死我
|
呢D 吽仔時候真係好辛苦
Daisywhf
|

我都九週啦,有興趣一齊傾下
yyann1124
|
Send u number
Plz add
yingmiying
|
Sweet134 發表於 18-8-4 17:49
回覆 yingmiying 的帖子

我同你差唔多,過幾日要返去覆診,check真d之前仲要突然見紅嚇死我
醫生又無叫我覆診 考慮緊其實係咪照OSCAR前睇多個好
你照到心跳未呀
見紅小心D

xo3720
|
之前成日反胃,呢家9週好左好多,至少食野唔洗再想嘔. 尋日第一次照,預產期9/3
Monchhichi003
|
7周 成日好倦想訓,成日口淡淡,食咩都冇味,時刻都肚餓,對氣味好靈敏 。