2019年3月媽媽揮手區~~

jalami2019
|

7-8wks~成日忽冷忽熱,累,食野反而正常。
但我無氣味問題,因為日日鼻塞,經常打乞嚏流鼻水,最近都訓得唔好。唔知係懷孕影響定感冒,但都唔食得藥。
又有少少流啡所以去左QE早期照超聲波,
醫生話胎盤低d,只係同我講「祝你好運」
我覺得我心理難受多過身體。。。

加我PLS
九7 一 O 伍3 seven seven
crystalhon064
|
可否加埋我🙏 nine FiVe OnE EiGhT FiVe TwO SiX ZeRo
awongbigpo
|
回覆 winkiecoffee 的帖子

可以加我嗎?Nine O foUR seven six 2 SiX fIvE
meiwym0828
|
winkiecoffee 發表於 18-8-2 18:04
Hi ~ 大家照左超聲波未呀? 見倒閃閃未呀?

我就成日口淡淡, 成日想食D好濃味/好咸/好酸既野, 個胃又頂住. ...

樓主,我PM您喇(emoji)(emoji)
onezi
|
winkiecoffee 發表於 18-8-6 11:00
已add 大家

我都係3月...想加入group, 樓主已pm u, thx
NicoleKmm
|
已add 大家

nine one nine seven 3927 please add thx
pingu25
|

回覆 winkiecoffee 的帖子

我都係下年三月呀,想join埋你吔個group,已PM
hslivy
|
已add 大家

己pm你
Mango1516
|
我都係3 月, pm me pls
KatherineLam12
|
winkiecoffee 發表於 18-8-3 17:22
大家如有興趣入group 就pm 我啦~

Add me pls nine six eight one three zero five three
tkomomo
|
我都係3 月, pm me pls
fish30011988
|
3月尾,pm me pls
birdielab
|
11 周,感覺沒10週前咁累但仍然個胃頂得好厲害
weefan
|
而家第十周,少左作嘔反應,但成日肚餓同眼訓
MHW
|
海鮮,打邊爐,食二啖唔想食
麥當勞,肯德基,辣野好歡迎
胃氣,肚脹,扯住痛少左
serance
|
10 週, 個人好攰成日想訓覺, 容易暈車浪
zoeli1114
|
預產期3月28日,大家好
Katymao
|
Edd 31/3/19, can add me ma pls?
有心人丸子
|
zoeli1114 發表於 18-8-21 08:28
預產期3月28日,大家好

hello..大家,我3月27號
fun_fun_court
|
HIHI, 請問有冇FB OR WS GROUP?我EDD13/3