我係一個好貪靚嘅基層師奶 (更新)

~緣~
|

唔一定係我一個分享,大家都可以分享好嘢畀大家
4/8/2018更新
希望大家想知道乜嘢爬咗文先 ,因為有時一個問題要回覆幾十次就變成無閱讀意義回覆,或者有時問題太多可能我睇漏咗,覆唔到大家,所以大家可以追多我一次或者畀啲時間我,因為其實我都要返工同湊仔 ,但係我都好樂意同大家分享同研究令大家更靚嘅產品 ,多謝見諒
pomanlife
|
~緣~ 發表於 18-8-2 21:12
成日都試下啲平價護膚品, 化妝品 ,跟住再分享畀啲朋友 ,啲朋友叫我不如開過 facebook專頁 ,你哋話好唔 ...

Holidaykiki
|
~緣~ 發表於 18-8-2 21:12
成日都試下啲平價護膚品, 化妝品 ,跟住再分享畀啲朋友 ,啲朋友叫我不如開過 facebook專頁 ,你哋話好唔 ...

M.Y.P
|
好呀⋯⋯可以同大家分享下!
~緣~
|
M.Y.P 發表於 18-8-2 21:35
好呀⋯⋯可以同大家分享下!

咁 一陣喺度分享下先
JD930
|
~緣~ 發表於 18-8-2 21:37
咁 一陣喺度分享下先

rex13
|
~緣~ 發表於 18-8-2 21:37
咁 一陣喺度分享下先

等分享
|
回覆 ~緣~ 的帖子

當然好啦!
等分享。

~緣~
|
JD930 發表於 18-8-2 21:40

首先第一炮講下近期呢隻大熱嘅泰國 保濕mask, 佢塊膜真係好薄,薄都夫咗上去感覺好似透明感, 但係效果又唔似預期咁大 ,本身我係敏感乾性皮膚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
~緣~
|
大家都可以講下想睇邊隻化妝品多啲護膚品多啲
mok239
|

.
wcpcelia    發表於 18-8-3 10:23
~緣~
|
mok239 發表於 18-8-2 21:46
我就咁切一片檸檬"省" 下面.....之後用蛋白敷面咋..

好天然 不過我皮膚敏感唔敢試檸檬敷面,西瓜皮反而試過
PCCW2319
|

會唔會“嗱”架? 請問可以去角質層嗎?
cakii
|
試下,想做就做,但若要run好一年,一星期最好出一個post,計一計可否有咁多product你試過及用後感。好多人都會拍片,又睇睇你會否出鏡,如唔介意,又要識剪片及好嘅拍攝背景及用具。如果所有野都預備好,試下呀。
fokfokfok0831
|
香蕉皮(省)都好嫁
judychungpuiyan
|
~緣~ 發表於 18-8-2 21:43
首先第一炮講下近期呢隻大熱嘅泰國 保濕mask, 佢塊膜真係好薄,薄都夫咗上去感覺好似透明感, 但係效果又 ...

請問係邊度買呀?
~緣~
|
cakii 發表於 18-8-2 21:53
試下,想做就做,但若要run好一年,一星期最好出一個post,計一計可否有咁多product你試過及用後感。好多人 ...

我梗係唔會出鏡啦 ,第一 人怕出名豬怕肥 第二 唔想啲同事知道我拍片開專頁
mok239
|
PCCW2319 發表於 18-8-2 21:50
會唔會“嗱”架? 請問可以去角質層嗎?

.
rainiemama
|

下面 兩個字 中間可唔可以加返個“塊”字
~緣~
|
judychungpuiyan 發表於 18-8-2 21:54
請問係邊度買呀?

好多化妝品連鎖店都有得賣我就響w字頭嗰間買