有無3月QE媽媽?

ZoieWan
|
如題
lyp2016
|
ZoieWan 發表於 18-8-3 10:44
如題

Hello(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
我預產期3月6日。你呢?
sunbabe
|
ZoieWan 發表於 18-8-3 10:44
如題

Me, 5/3
vancy214
|
HELLO, 我都係QE, 3/27. 想問你哋做左第一次檢查未? 我BINGO左就去排期, 佢安排我WK10去第一次, 但又無講到時會唔會做啲咩檢查?有無經驗分享下?
yikiyiki
|
回覆 vancy214 的帖子

我3月7~~
lyp2016
|
vancy214 發表於 18-8-6 11:19
HELLO, 我都係QE, 3/27. 想問你哋做左第一次檢查未? 我BINGO左就去排期, 佢安排我WK10去第一次, 但 ...

第一次都係見下姑娘同驗血
同埋安排之後約期
vancy214
|
lyp2016 發表於 18-8-7 12:14
第一次都係見下姑娘同驗血
同埋安排之後約期

咁要不要空肚
ZoieWan
|
vancy214 發表於 18-8-6 11:19
HELLO, 我都係QE, 3/27. 想問你哋做左第一次檢查未? 我BINGO左就去排期, 佢安排我WK10去第一次, 但 ...

我EDD 3.1 .....第一次見助產士 at 8.11(11w1d)
Gremlins29
|
hello~我3月3呀,尋日已經見左助產士
麻每吉
|
我準備排qe,依家10週,諗住過12週先排,因為上次排完一次都未去就小產左
(一路會睇住私家產檢同會做T21)
但驚第日早產所以要排政府,心型子宮

有無媽媽係遲啲先排qe?
Angel906
|
ZoieWan 發表於 18-8-7 14:32

我EDD 3.1 .....第一次見助產士 at 8.11(11w1d)

Hello~ 我同你一樣都係1/3預產期,11/8見助產士。
尋日見到bb呼吸緊肚皮郁下郁下,好得意呀~
希望大家孕期都一切順利(emoji)
ZoieWan
|
Angel906 發表於 18-8-10 08:09
Hello~ 我同你一樣都係1/3預產期,11/8見助產士。
尋日見到bb呼吸緊肚皮郁下郁下,好得意呀~
希望大家孕 ...

Wow ...我未見到肚皮郁喔
btw, 你聽日幾點?
我9:30
jalami2019
|
hello 我都係QE~3月26日

8/28先有得見助產士
但因為流啡已經去左一轉QE早期懷孕評估照
DoraC
|
我2/3~
CSN_Angel
|
想問下有無Qe group
Mikkimiu
|
CSN_Angel 發表於 18-8-11 16:17
想問下有無Qe group

如果有我都想join ♥️
ann.ab
|
Mikkimiu 發表於 18-8-11 23:02

我都係QE呀 EDD3/3
有group我都想join呀(emoji)
crystal2ny
|
Mikkimiu 發表於 18-8-11 23:02

Hello, 我都QE, 10/3~
尋日見左助產士,做左登記同埋抽血.

如果有group,我都想join~
wuliburger
|
大家嘅預產期都接近呀!
我係3月6日呀
wyakatrina
|
如果有 group 我都想join呀