有冇媽媽係BB展會場

李家小魔怪
|
岩岩放工,而家出發去BB展,會場多唔多人
touko
|

無了
smartfive8765
|
touko 發表於 18-8-3 13:07
我有張電子門券多出, $10, 有無人要???

要呀,請pm 我
SAU.YI
|

朋友去左,都幾多人下!

touko
|
珍惜眼前
|
SAU.YI 發表於 18-8-3 16:33
朋友去左,都幾多人下!

一早入去 如果唔係排隊換野前面大品牌,後面買野好好行,
李家小魔怪
|
珍惜眼前 發表於 18-8-3 17:16
一早入去 如果唔係排隊換野前面大品牌,後面買野好好行,

聽日早d入去
珍惜眼前
|
李家小魔怪 發表於 18-8-3 20:22
聽日早d入去

不過就唔好期望D野大部份都好抵買
ZeLz
|
SAU.YI 發表於 18-8-3 16:33
朋友去左,都幾多人下!
我家姐去屈人寺買,個邊送"法拉利"跑車
李家小魔怪
|
第一日,只係下午半日,攞到ga贈品

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
SAU.YI
|
ZeLz 發表於 18-8-3 21:41
我家姐去屈人寺買,個邊送"法拉利"跑車
同牌子係唔同地方買禮品唔一樣的,
hktv送攪拌機/雪糕機
rabbit63iii
|
雅培D禮物最正,好多人拎LC餐具, 勁靚

李家小魔怪
|
rabbit63iii 發表於 18-8-5 17:14

點樣可以拎
JD930
|
李家小魔怪 發表於 18-8-3 22:07
第一日,只係下午半日,攞到ga贈品

熊仔
chocolate666
|
rabbit63iii 發表於 18-8-5 17:14

買eleva 2罐就送一set 4件~ 我見D人幾set幾set甘拎
minusone
|
chocolate666 發表於 18-8-6 00:12
買eleva 2罐就送一set 4件~ 我見D人幾set幾set甘拎

佢地仲要有條專線~ 買完野拎贈品又唔洗點排隊
JD930
|
minusone 發表於 18-8-6 00:31

咁好
大寶0130
|
minusone 發表於 18-8-6 00:31

請問我想問一問入面有咩好抵買。同埋有冇消毒奶樽機。貴五貴。五該曬。
dsbop123
|
大寶0130 發表於 18-8-6 03:14
請問我想問一問入面有咩好抵買。同埋有冇消毒奶樽機。貴五貴。五該曬。
...

我買咗b&h 煲加膠奶樽set $858,做會員有多3個月保養,另外每$100消費即減$5,最多一張單減$50,收EPS/現金

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大寶0130
|
dsbop123 發表於 18-8-6 08:32
我買咗b&h 煲加膠奶樽set $858,做會員有多3個月保養,另外每$100消費即減$5,最多一張單減$50,收EPS/現金 ...

請問有combi煲嘛?