有冇人睇過元朗曾憲榮醫暗瘡?

sabun
|
是否好了得?醫德ok嗎?
momonicnic1107
|
睇過一次濕疹,登記個姑娘無禮貌到頂點,我已經好好禮貌,但佢對住任何人都好似當人乞兒要求佢嘅咀臉,醫生啲藥對我無乜作用,我睇過一次無再去過。
sabun
|
momonicnic1107 發表於 18-8-3 15:09
睇過一次濕疹,登記個姑娘無禮貌到頂點,我已經好好禮貌,但佢對住任何人都好似當人乞兒要求佢嘅咀臉,醫生 ...

明白,呢間啲姑娘出名勁
bowling2004
|
跟咗呢度jm介紹,睇過。冇料到
sabun
|
bowling2004 發表於 18-8-3 15:36
跟咗呢度jm介紹,睇過。冇料到

你睇暗瘡?
bowling2004
|
sabun 發表於 18-8-3 15:38
你睇暗瘡?

sabun
|
bowling2004 發表於 18-8-3 15:43

謝謝jm,你嚴重嗎?佢開什麼給你呢?我見不少後生仔女在他處看暗瘡
sabun
|
sabun 發表於 18-8-3 15:57
謝謝jm,你嚴重嗎?佢開什麼給你呢?我見不少後生仔女在他處看暗瘡

ps:
咁你現在在那兒醫?
都敏俊C
|
唔係介紹醫生,不過我青春期試過生暗瘡,有一日出去戶外玩咗成日,曬足一日,唔知係咪曬太陽殺菌,暗瘡好返曬
sabun
|
都敏俊C 發表於 18-8-3 16:00
唔係介紹醫生,不過我青春期試過生暗瘡,有一日出去戶外玩咗成日,曬足一日,唔知係咪曬太陽殺菌,暗瘡好返 ...

咁jm你應該不嚴重,得閒生幾粒那種吧!
bowling2004
|
sabun 發表於 18-8-3 15:57

我係用完果酸後大爆發,爛面已經兩年。都嚴重㗎。但姓曾呢個竟然話我好少事,就咁開一包消炎藥俾我就收我$520!! 好在我公司有醫療可以claim一半。 食咗都冇用既。太過份啦佢! 等睇佢等咗兩個鐘,佢睇我就睇3分鐘! 離譜! 仲竟然有人上嚟介紹佢,都唔知係咪媒嚟。
bowling2004
|

我特登去睇佢係想快啲好番,唔係想佢望我兩眼求其開一包消炎藥敷衍我就打發我走。
真係不知所謂
sabun
|
bowling2004 發表於 18-8-3 18:21
我係用完果酸後大爆發,爛面已經兩年。都嚴重㗎。但姓曾呢個竟然話我好少事,就咁開一包消炎藥俾我就收我$ ...

我絕對不是媒來!!我都喺聽人講才上來問,我以前睇過佢,感覺他有adhd咁,隻手不停轉筆,個身停郁咁。
bowling2004
|
sabun 發表於 18-8-3 18:41
我絕對不是媒來!!我都喺聽人講才上來問,我以前睇過佢,感覺他有adhd咁,隻手不停轉筆,個身停郁咁。
...

唔係話你呀,係之前有人話佢好好。嗰個似媒
sabun
|
bowling2004 發表於 18-8-3 19:08
唔係話你呀,係之前有人話佢好好。嗰個似媒

I see
woocatcat
|
我5年前有喺佢度睇過暗瘡,我覺得得呀!
仲介紹埋我妹睇,佢都work!
嗰幾個咁嘅姑娘.... 我有同醫生投訴過,但覺得完全無用囉!
sabun
|
woocatcat 發表於 18-8-3 22:45
我5年前有喺佢度睇過暗瘡,我覺得得呀!
仲介紹埋我妹睇,佢都work!
嗰幾個咁嘅姑娘.... 我有同醫生投訴過 ...

他如何醫治妳呢?
woocatcat
|
sabun 發表於 18-8-3 23:17
他如何醫治妳呢?

藥物療程,A酸
好似有埋藥膏搽嘅
最記得嘅係食藥期間唔飲得酒
都敏俊C
|
sabun 發表於 18-8-3 16:04
咁jm你應該不嚴重,得閒生幾粒那種吧!

好嚴重,成塊面超過30粒
sabun
|
都敏俊C 發表於 18-8-3 23:52
好嚴重,成塊面超過30粒

妳當時幾大?就是不想吃a酸,因我女出年考公開试呢!